ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου - Ορφέας Χωριστής 0-2 : επιστροφή στις νίκες για τους ''κυανόλευκους'' !

 Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον Ορφέα Χωριστής μετά απο τρείς αγωνιστικές (δύο ισοπαλίες και μία ήττα) που στάθηκαν ικανές να τον κρατήσουν μακριά απο την κορυφή , με τους ''κυανόλευκους'' να φεύγουν με το ''διπλό'' απο το Λεκανοπεδιο με σκορ 0-2 απέναντι στον τοπικό Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου , στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι ο Ορφέας έφθασε τους 45 βαθμούς και συνεχίζει να βρίσκεται στο κυνήγι της κορυφής αν και βρίσκεται στο -7 ισάριθμες αγωνιστικές πριν το τέλος ενώ απο την άλλη πλευρά οι Ακρίτες παρέμειναν στους 20 βαθμούς και την θέση που οδηγεί στα μπαράζ....


Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ...οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά απο την αρχή του αγώνα έχοντας την κατοχή...

Ο Ακρίτας απείλησε στο 10' απο στατική φάση αλλά η μπάλα έφυγε αουτ και οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στις ευκαιρίες με τον Αθανασίου στο 35΄ με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα (0-0) ....

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο και στο 67΄ο Βουτσινάς άνοιξε το σκορ μετά απο σέντρα του Αμαραντίδη..

Στην συνέχεια ο Ακρίτας έβγαλε αντίδραση , πίεσε ωστόσο δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο τέρμα..

Ο Ορφέας πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Αθανασίου στο 90' που ''κλείδωσε'' το τρίποντο...

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :



Χριστός Ανέστη ! Υγεία και ευλογία σε όλο τον κόσμο...

  Χριστός Ανέστη! Η ΟRAGIASPOR-DRAMAS εύχεται σε όλο τον κόσμο υγεία , δυναμη και αγάπη !