ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Β΄ΕΠΣ Δράμας (play-offs) : η ''ταυτότητα'' της 2ης αγωνιστικής ! Aποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία ...

 Με την 2η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής η διαδικασία των μπαράζ ανόδου της Β΄ΕΠΣ Δράμας όπου σε τέσσερις αναμετρήσεις σημειώθηκαν 17 γκολ !

Στα αποτελέσματα της ημέρας ...ξεχώρισαν η νίκη των Σιταγρών (έσπασε το αήττητο του ''Γηραιού'') με σκορ 3-2 επί του Ηρακλή Αδριανής που έδωσε νέο ενδιαφέρον στην κορυφή!

Στην Γραμμένη , ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος πέτυχε την πρώτη του νίκη στα μπαράζ ανατρέποντας μάλιστα το σκορ  και νικώντας με σκορ 2-1 επί του Απόλλωνα Νεροφράκτη!

Στο Φωτολίβος και μέσα σε πανηγυρικό κλίμα λόγω της απονομής του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου στον τοπικό Άρη ...τα ''καναρίνια'' επικράτησαν με σκορ 5-2 τον Αίαντα Κερ. Αρκαδικού και ''έπιασε'' στην κορυφή την Αδριανή!

Τέλος στον Μυλοπόταμο , ο τοπικός Ηρακλής και ο Άρης Μικροχωρίου αναδείχθησαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 98' !

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής (πατήστε πάνω στις εικόνες για να τις μεγενθύνετε) :











Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : η ιστορία των μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ απο το 2012-13 μέχρι σήμερα!

 Μια ακόμα ειδική διαδικασία ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων είναι προ των πυλών και η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Δράμας &...