ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Άρης Μικροχωρίου : απειλεί με αποχώρηση απο τα play-off λόγω διαιτητικών αποφάσεων !

 Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την πρόθεση των διοικούντων του Άρη Μικροχωρίου να αποχωρήσουν απο την διαδικασία των μπαράζ ανόδου της Β΄ΕΠΣ Δράμας λόγω των διαιτητικών αποφάσεων στον αγώνα της Κυριακής στον Μυλοπόταμο.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος της ομάδος κ. Σάββας Μαυρομελίδης μας πληροφόρησε ότι σκέφτεται το ενδεχόμενο να μην κατεβάσει την ομάδα στα επόμενα παιχνίδια ενώ παράλληλα μας απέστειλλε μέσω e-mail την παρακάτω ανακοίνωση :

Αφού λοιπόν είδαμε και το βίντεο του παιχνιδιού, της περασμένης Κυριακής, πλέον είμαστε σίγουροι ότι υπάρχει εμπάθεια προς το πρόσωπο της ομάδας μας.

Ψάχνουμε να βρούμε τον λόγο που δεν μέτρησε το κανονικό γκολ της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Πεντεζίδη.
Ψάχνουμε να βρούμε τον λόγο που ο διαιτητής του αγώνα έχει πάρει απόφαση να τιμωρήσει με κίτρινη κάρτα τον ίδιο ποδοσφαιριστή και ο βοηθός τον φωνάζει (μάλλον έχει δουλέψει VAR) και του υποδεικνύει κάτι που δεν είδε;;;; Η φάση είναι στο χώρο ευθύνης του βοηθού, γιατί εμείς είχαμε ότι είναι στο ύψος του της περιοχής στο κέντρο. Μήπως ο διαιτητής δεν γνωρίζει καλά τους κανονισμούς.
Ψάχνουμε να βρούμε τον λόγο που ο βοηθός φεύγει από την πλάγια γραμμή και ενώ ο διαιτητής του ζητάει να επιστρέψει πίσω αυτός αρνείται.
Ψάχνουμε να βρούμε τον λόγο που ο συγκεκριμένος βοηθός είπε ότι θα μας τελειώσει.
Ψάχνουμε να βρούμε τον λόγο που σε παιχνίδι με 4' καθυστέρηση και 10 αλλαγές είχαμε μόλις 8' καθυστερήσεων.
Ψάχνουμε να βρούμε τον λόγο που κάποια πράγματα πλέον επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά και σχεδόν στα ίδια χρονικά σημεία και δεν εννοούμε τα λεπτά του αγώνα αλλά σε συγκεκριμένη φάση του πρωταθλήματος.
Επειδή ψάχνουμε από πέρσι και δεν βρίσκουμε το δίκιο μας, παρά μόνο μας χτυπάτε στη πλάτη και μας λέτε για τυχαία περιστατικά και συμπτώσεις η απόφαση μας να ξέρετε θα έρθει ωσάν κομήτης στην βολεμενη σας καρέκλα. Ίσως θέλετε να μείνουν 20-25 ομάδες όλο κι όλο στη Δράμα.
Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση και απευθυνόμαστε πλέον σε όλους τους αρμόδιους.

Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 33ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

Με την 33η και προ-τελευταία αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας όπου σημει...