ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Mέγας Αλέξ. Γραμμένης - Απόλλων Νεροφράκτη 2-1 : πρώτη νίκη στα μπαράζ για τους ''ερυθρόλευκους'' ...με ανατροπή !

 Πρώτη νίκη και για τον Μεγ.Αλέξ. Γραμμένης στην διαδικασία των play-off της Β΄ΕΠΣ Δράμας που επικράτησε με σκορ 2-1 επι του Απόλλωνα Νεροφράκτη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του μίνι-πρωταθλήματος !

Έτσι οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στους πέντε βαθμούς όσους έχουν και οι φιλοξενούμενοι στην ειδική βαθμολογία ....


Στο αγωνιστικό μέρος...και σε ένα γεμάτο φάσεις παιχνίδι όπου κράτησε το ενδιαφέρον αμείωτο απο την αρχή μέχρι το τέλος , στο πρώτο μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο με τον Απόλλωνα να απειλεί πρώτος σε κεφαλιά του Γκαρλιαρίδη στο 14΄ (αουτ) όπως και με τον Λεϊλόγλου στο 22΄ όπου έδιωξε ο Γιάγκου !


Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τον Χατζησαββίδη (28΄και 30΄στην πρώτη έδιωξε ο Λεϊλόγλου στην δεύτερη πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί) ωστόσο ο Νεροφράκτης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 31΄με το Γιουσουφ Ογλου όταν σούταρε στον άξονα απο τα 30 μέτρα ...η μπάλα έσκασε μπροστά στον Γιάγκου τον οποίο ξεγέλασε και κατέληξε στα δίχτυα (0-1) το οποίο σκορ έμελλε να είναι και αποτέλεσμα ημιχρόνου !
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και πίεσαν απο τα πρώτα λεπτά , χάνοντας μάλιστα πρώτα πέναλτι με τον Φερφέρη στο 46΄όταν το σουτ κατέληξε στο δοκάρι και στην επαναφορά χρησιμοποίησε τα χέρια για να κοντρολάρει και να την στείλει στα δίχτυα με πλασέ και ορθώς ακυρώθηκε ...ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα στο 48΄ο Δεληγιαννίδης με προβολή μετά απο σέντρα του Χατζησαββίδη έφερε το ματς στα ίσα (1-1) !
Στην συνέχεια οι ''ερυθρόλευκοι'' είχαν και άλλες ευκαιρίες να σκοράρουν κυρίως στα σουτ των Καραγιαννίδη (56΄) και Φερφέρη (60΄) ωστόσο τα σουτ έφυγαν αουτ για να φθάσουμε στο 82΄όταν ο Χατζησαββίδης που ήταν εκ των πρωταγωνιστών πέτυχε την ανατροπή δίνοντας έτσι το τρίποντο στην Γραμμένη...

Διαιτητές : Γκαϊτατζής Δ. (Μαρμαρίδης Α. - Τάλιου Σ.)

Μέγας Αλέξ. Γραμμένης (Αγάπιος Παπαδόπουλος) :
Γιάγκου , Bayraktari (75΄Τρελόπουλος) , Χατζής , Τσαβδαρίδης , Αθανασιάδης , Κωσταντινίδης , Αμπατζόγλου , Δεληγιαννίδης (60΄Ελευθεριάδης) , Φερφέρης , Καραγιαννίδης (86΄Γαβράς) , Χατζησαββίδης .


Απόλλων Νεροφράκτη (Τάσος Καπαντζάκης) : 
Καρίνογλου , Ηλιάδης , Πολυτίδης , Γιουσουφ Ογλου (62΄Κοκολιός) , Λομίτζε , Σούλα (56΄Μπαζογιάν) , Γκαρλιαρίδης (75΄Παπαδόπουλος ) , Λεϊλόγλου , Τσάρτσιου (70΄Θωϊδης).

* Ο Γκαρλιαρίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 85΄ γιατί διαμαρτυρήθηκε στον πάγκο και ενώ είχε αντικατασταθεί.


Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : η ιστορία των μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ απο το 2011-12 μέχρι σήμερα!

 Μια ακόμα ειδική διαδικασία ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων είναι προ των πυλών και η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Δράμας &...