ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Mέγ. Αλέξ. Ξηροποτάμου - Μέγ.Αλέξ. Αγίου Αθανασίου 1-0 : ''λύτρωση'' για τους γηπεδούχους με ...ΓΚΟΛΑΡΑ απο το κέντρο!

 Σπουδαία νίκη για τον Μέγα Αλέξ. Ξηροποτάμου με σκορ 1-0 επί του συνωνόματου του Αγίου Αθανασίου , στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι γηπεδούχοι έφθασαν τους 32 βαθμούς και σχεδόν ''κλείδωσαν'' την παραμονή (όχι ότι κινδύνευαν) στην κατηγορία δίνοντας έτσι πλέον την ευκαιρία στον Αντώνη Παπάζη να χρησιμοποιήσει αρκετά νέα παιδιά όπως έκανε με τον νεαρό Σολάκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τον 14χρονο (γεν. το 2009) να ντεμπουτάρει για πρώτη φορά στην μεγάλη κατηγορία ενώ συνολικά χρησιμοποιήθηκαν ακόμη πέντε ποδοσφαιριστές κάτω των 16 ετών !

Απο την άλλη πλευρά ο Άγιος Αθανάσιος παρέμεινε στους 33 βαθμούς και την 6η θέση και σίγουρα έχει ακόμη περισσότερα περιθώρια βελτίωσης ...


Στο αγωνιστικό μέρος τώρα και σε ένα ματς όπου ο Άγιος Αθανάσιος ήταν καλύτερος έχοντας την υπεροχή των κινήσεων , το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς πολλές φάσεις με τον Άγιο Αθανάσιο να έχει δοκάρι με τον Νίκο Παπαδόπουλο μόλις στο 8ο λεπτό και τον Ξηροπόταμο να απειλεί στο 30΄ με το φαουλ του Πάνου ωστόσο έδιωξαν προ της γραμμής οι αμυντικοί των ''ερυθρόλευκων'' ενώ !

Στο 40' ο νεαρός Κιοσές έκανε ωραία ενέργεια απο τα αριστερά ωστόσο ο Καραγιαννίδης βρέθηκε σε ετοιμότητα και μπλόκαρε ....με το ''μηδέν'' (0-0) να ''σφραγίζει'' τις προσπάθειες του πρώτου ημιχρόνου ανάμεσα στις δύο ομάδες...

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με τους φιλοξενούμενους να έχουν ευκαιρίες με Στεργιανό , Παπαδόπουλο Νίκο , Παπαζώτο και Φωτιάδη χωρίς όμως να μπορέσουν να σκοράρουν....με τον Πάνο στο 75΄ να βγάζει στον Τσιάρα αλλά ο τελευταίος δεν μπόρεσε να σκοράρει , για να φθάσουμε στις καθυστερήσεις όπου ο Ηλίας Καρασαββίδης με ένα απίστευτο γκολ φαουλ απο το κέντρο έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στους γηπεδούχους !

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :



Μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ : το πλήρες πρόγραμμα του 1ου ομίλου!

 Οριστικοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πλήρες πρόγραμμα στον 1ο όμιλο των μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ στην Γ΄Εθνική , όπου συμμετέχ...