ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

HANDBALL PREMIER : το πρόγραμμα της 21ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής !

Με την 21η και προ-τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου συνεχίζεται αυτό το σαββατοκύριακο , το πρωτάθλημα χάντμπολ Ανδρών της Handball Premier!

H Δράμα'86 στον σημαντικότερο ίσως αγώνα της χρονιάς εκστρατεύει στην Έδεσσα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αερωπό όπου με νίκη ''κλειδώνει'' την 5η θέση που οδηγεί στα ευρωπαϊκά σαλόνια !

Οι Δραμινοί παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που είχαν όλη την χρονιά είναι ακόμη ζωντανοί στην κατάκτηση της 5ης θέσης της Handball Premier που οδηγεί εκτός απροόπτου σε Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Με ενσωματωμένους στην ομάδα τους Αχιλλέα Τόσκα και Αρμάντο Σίνα που συμμετείχαν σε αγώνες των Εθνικών ομάδων η ομάδα δουλεύει σκληρά ώστε να είναι πανέτοιμη το Σάββατο 18:00 στο παιχνίδι με τον Αερωπό Έδεσσας που κατά πολύ θα κρίνει την κατάκτηση της 5ης θέσης.

Ο Σάκης Βαλαβάνης όλη την εβδομάδα δούλεψε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών, ενώ είχε την απουσία για επαγγελματικούς λόγους του Κοτσαμαρίκογλου και λόγω ασθενείας του Κοβογλανίδη.

Η ομάδα μας αυτή την στιγμή είναι στην 5η θέση με ένα βαθμό περισσότερο από τον Δούκα και τον Αερωπό.

Ο Δούκας αγωνίζεται στα Βριλήσσια, ενώ την τελευταία αγωνιστική οι Δραμινοί υποδέχονται τον Διομήδη Άργους, ο Δούκας την ΑΕΚ, και ο Αερωπός ταξιδεύει στην Ν. Φιλαδέλφεια όπου θα αγωνιστεί με τον Ιωνικό.

Ο Παπαγεωργίου Δημήτρης δήλωσε για το παιχνίδι: Η διακοπή λόγω των αγώνων της Εθνικής ομάδας βοήθησε την ομάδα μας αρκετά να ξεκουραστεί αλλά και κάποιους παίκτες μας να αναρρώσουν από μικροτραυματισμούς που τους ταλαιπωρούσαν.
Αντιμετωπίζουμε την αξιόμαχη ομάδα της Έδεσσας και περιμένουμε ένα πραγματικό ντέρμπυ.
Είμαστε έτοιμοι για όλες τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν από έναν τέτοιο αγώνα, πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και δεν υπάρχει τίποτε άλλο στο μυαλό μας παρά οι δύο βαθμοί της νίκης που θα αποτελέσουν το πιο σημαντικό βήμα για την είσοδό μας στην 5άδα της βαθμολογίας της Handball Premier.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής :




Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : την Τρίτη 2/4 η κλήρωση των αγώνων!

Την ερχόμενη Τρίτη 2/4 θα διεξαχθεί η κλήρωση των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων όπω...