ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Hρακλής Αδριανής - Άρης Φωτολίβους 5-0 : μπήκε εκκωφαντικά στα play-off....και έκανε φιέστα για τον τίτλο του ομίλου!

 Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την διαδικασία των μπαράζ ανόδου ο Ηρακλής Αδριανής που συνέτριψε με σκορ 5-0 τον Άρη Φωτολίβους στην πρεμιέρα των play-offs στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι γηπεδούχοι έφθασαν τους επτά (7) βαθμούς στην ειδική βαθμολογία ενώ οι ''κιτρινόμαυροι'' παρέμειναν στους τέσσερις (4) βαθμούς...

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ..οι ''κυανόλευκοι'' πήραν τα ηνία του αγώνα απο την αρχή απέναντι στον ελλιπή Άρη Φωτολίβους που παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες..και μόλις στο 1ο λεπτό είχε δοκάρι με τον Ζουρνατζή...

Στο 30' ο Δημητριάδης άνοιξε το σκορ απο τα 11 μέτρα (1-0) το οποίο και ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο 35' ο Λέκοβιτς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ...

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και βρήκαν δεύτερο γκολ πάλι απο τον Δημητριάδη στο 51' (2-0) ο οποίος όμως αποβλήθηκε στους πανηγυρισμούς με απευθείας κόκκινη κάρτα λόγω άσεμνης χειρονομίας προς τους αντίπαλους φιλάθλους.

Στην συνέχεια ο Ηρακλής πίεσε ακόμη περισσότερο και πέτυχε ακόμα τρία τέρματα με τους Σκριτζόβαλη (74') και Καλογριά (80' , 82' ) δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην ''μάχη των πρωταθλητών των ομίλων'' ενώ με την λήξη του αγώνα ακολούθησε φιέστα και απονομή του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου στους γηπεδούχους !


Διαιτητής : Ραβίκαλης Π. (Παστιάδης Μ. - Τζιερτζίδης Σ.) 


Ηρακλής Αδριανής (Γιάννης Γρηγοριάδης) : 
Κοτσάκι , Πρίτσιου , Κουγιουμτζής , Νότας (83΄Μπουντάκης) , Κεσίδης ,Ζούφι , Γιαννακόπουλς (63΄Μαυρίδης) , Δημητριάδης , Σκριτζόβαλης (83΄Τανίδης) , Καλογριάς (83΄Αντζας) , Ζουρνατζής ( 69' Λιόντας) .


Άρης Φωτολίβους (Γιάννης Όμπασης) : 
Πουλας , Σοπελίδης , Χαρπαντίδης , Γιαριτζίδης , Παρασκεύας , Λέκοβιτς , Κωσταντινίδης , Μυτσκίδης , Κιτσινός (80΄Τικταπανίδης Α. ) , Ρουμελιώτης , Δικταπανίδης Χ. (50΄Τασσάκης ) .

Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 33ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

Με την 33η και προ-τελευταία αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας όπου σημει...