ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Μικτές Ομάδες ΕΠΣ Δράμας : ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ για τους Νέους...μαθηματικές ελπίδες για τους Παίδες !

 Με εντυπωσιακό τρόπο έκλεισε η πρώτη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων και Νέων με τις Μικτές Ομάδες να επιστρέφουν απο το Κιλκίς με νίκες επί των αντίστοιχων ομάδων της ΕΠΣ Κιλκίς!

Μάλιστα το ''διπλό'' των Νέων (0-1) συνδυάστηκε με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ στην επόμενη φάση και στους καλύτερους ''16'' αν αναλογιστεί κάποιος ότι πριν την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής η δραμινή ομάδα βρισκόταν στην 3η θέση!!!!!

Απο την άλλη πλευρά οι Παίδες πετυχαίνοντας και αυτοί νίκη (1-2) τερμάτισαν στην 2η θέση του ομίλου ...και περιμένουν τους εξ αναβολής αγώνες στους υπόλοιπους ομίλους για να δουν αν θα μπορέσουν να προκριθούν ως δεύτεροι ...ωστόσο το εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι οι Παίδες μας έφυγαν με νίκες σε όλα τα εκτός έδρας ματς ( Χαλκιδική , Σέρρες , Κιλκίς) αλλά σίγουρα ''στοίχησε'' την απευθείας πρόκριση η εντός έδρας ήττα απο την Χαλκιδική....

Αξίζουν σίγουρα συγχαρητηρίων για μια ακόμη φορά να ειπωθούν προς το προπονητικό δίδυμο των κ.κ. Μούλη Γρηγοριάδη και Κυριάκου Καρίπη , οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν καθιστήσει τα αναπτυξιακά τμήματα της ΕΠΣ Δράμας ως εκ των ανταγωνιστικότερων στους ομίλους που συμμετέχουν !

Αναλυτικά το ρεπορτάζ της τελευταίας αγωνιστικής των ομάδων μας , το πανόραμα των ομίλων και οι τελικές βαθμολογίες έχουν ως εξής :

Κ 14 

ΕΠΣ Κιλκίς - ΕΠΣ Δράμας 1-2 

Με θετικό τρόπο έκλεισαν τις υποχρεώσεις τους οι Παίδες της ΕΠΣ Δράμας , που επικράτησαν με σκορ 1-2 μέσα στο Κιλκίς επί της αντίστοιχης ομάδας της ΕΠΣ Κιλκίς.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Γαλέα στο 40΄ωστόσο η δραμινή ομάδα στην επανάληψη ανέτρεψε το σκορ με τους Κοφαντίδη στο 59΄και τον Σολάκη στο 76΄ παίρνοντας ένα σημαντικό αποτέλεσμα που της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει σε μαθηματικές ελπίδες για να περάσει στην επόμενη φάση ως 2η καλύτερη μιας και υπάρχουν ακόμα εξ αναβολής αγώνες στους άλλους ομίλους ...

ΕΠΣ Κιλκίς :
Μάμπκας ,Βαλσαμίδης , Κεσίδης (62΄Δαϊλλίδης Χ.) , Ηλιάδης , Κατούδης , Νικολαϊδης (77΄Ιωαννίδης) , Παντελίδης , Μάτας (62΄Δαϊλλίδης Φ.) , Γαλέας , Γεωργιάδης (77΄Κακαβίτσας ) , Ελμακίδης (58΄Παπαδόπουλος) .


ΕΠΣ Δράμας (Κυριάκος Καρίπης) :
Ερεγλιάδης , Καλαθάς (80΄Αβραμίδης) , Ρούτσης , Ουζούνης , Πολυχρονάκης , Ξενίδης (80΄Σίντος) , Συμιρδάνης (41΄Κοφαντίδης) , Εξουζίδης , Κιοσίδης (41΄Κλωτσικας) , Σολάκης , Συγγιρίδης (74΄Γεωργιάδης)

 





Κ 16

ΕΠΣ Κιλκίς - ΕΠΣ Δράμας 0-1 

Σπουδαία εμφάνιση απο τους Νέους μας , που επικράτησαν με σκορ 0-1 και σε συνδυασμό με την ''λευκή'' ισοπαλία στις Σέρρες , κατέκτησαν την πρωτιά και μια τεράστια πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης !

Το ''χρυσό γκολ'' που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Κοντρόπουλος στο 36ο λεπτό !

Σίγουρα πρόκειται για μια απο τις καλύτερες ''φουρνιές'' του δραμινού ποδοσφαίρου σε αυτή την ηλικία τα τελευταία χρόνια και το μόνο που απομένει είναι να δούμε μέχρι που μπορούν να φτάσουν !


ΕΠΣ Κιλκίς : 
Τερζίδης , Αναστασιάδης (46΄Αλμασίδης Ι.) , Παυλίδης , Γυριχίδης , Παπαδόπουλος , Αλμασίδης Κ. (86΄Τσαντάκης ) , Κότσι , Πετρούλης (59΄Δεσποινίδης) , Γρηγοράκος (59΄Γρίβας) , Χριστοφορίδης , Ξυλαγανής (75΄Ζαραλής).


ΕΠΣ Δράμας (Μούλης Γρηγοριάδης) : 
Ωραιόπουλος, Βασιλειάδης (61΄ Χατζηγεωργιάδης), Παναγιωτίδης (87΄ Ζηρηνίδης), Πανταζίδης, Τόλιος, ΚοτζαμάνηςΜητρούσηςΜουρατίδης, Τσαγκαλίδης, Κοντρόπουλος, Εξουζίδης (67΄ Καρράς)

 




Eυχαριστούμε θερμά 

τον καλό φίλο Γιάννη Κοντσιώτη 

για το φωτογραφικό υλικό 

(doxadramab.blogspot.com)




ΕΠΣ Δράμας : το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου! (30-31/3) ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

 Επιστροφή...στην ΄΄κανονικότητα΄΄ και την πλήρη δράση στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας , μετά την διακοπή για την διεξαγωγή του τελικ...