ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Bολος - Δόξα 2016 2-0 : ''σφαγή'' και πρώτη ήττα για τις Δραμινές ! Αποτελέσματα και βαθμολογία στον 1ο όμιλο της Β΄Εθνικής Γυναικών

 Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Γυναικών για την Δόξα 2016 με σκορ 2-0 στον Βόλο απο την τοπική ομάδα η οποία την φέρνει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος .

Σε ένα αγώνα που ενώ σκόραρε πρώτη τελικά έχασε με 2-0. Γιατί ενώ ο διαιτητής έδειξε κανονικά τη σέντρα όταν μετά από εκτέλεση φάουλ της Μαρασλή η μπάλα αποκρούστηκε αρχικά από την τερματοφύλακα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι σε νέα προβολή της Μακρα η μπαλα ξαναβρήκε το οριζόντιο και η Μούκα με κοντινή προβολή έκανε το 0-1.

Μετά από πέντε λεπτά και ενώ η μπάλα είχε στηθεί στη σέντρα για να αρχίσει ξανά ο αγώνας ο επόπτης ανακάλυψε επικίνδυνη προβολή απέναντι στην τερματοφύλακα η οποία ήταν ήδη πεσμένη στο έδαφος μετά την απόκρουση της και ενώ η μπάλα βρίσκονταν ένα μέτρο μακρυά της.

Όπως ήταν αναμενόμενο επήλθε νευρικότητα στην δραμινή ομαδα μετά την καταφανεστατη άδικη απόφαση και μετά από εκείνο το λεπτό άλλαξε η εικόνα όλου του αγώνα.

Στο 35 σε φάση που η μπάλα βρήκε το χέρι της Ζήση ο διαιτητής χωρίς δεύτερη σκέψη καταλόγισε το πέναλτυ με το οποίο η γηπεδούχος ομάδα άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Δραμινές προσπάθησαν να αντιδράσουν ομως οι συνεχόμενες κακές αποφάσεις διαιτητή και Α επόπτη καθώς και οι καθυστερήσεις των παικτριών του Βόλου δεν άφησαν καθαρό χρόνο αγώνα.

Το τελικό 2-0 ήρθε μετά από αντεπίθεση και σουτ έξω από την περιοχή και με αυτό το τρόπο ήρθε το τέλος ενός αγώνα στο οποίο οι αρνητικοί πρωταγωνιστές ήταν δυστυχώς ο διαιτητής και ο Α επόπτης.

Αξίζει να σημειωθεί η άψογη φιλοξενία της δραμινής ομάδας απο την ομάδα του Βόλου ενώ οι φιλοξενούμενες έχουν φρικτά παράπονα απο την διαιτητική τριάδα...


Δόξα 2016 (Νίκος Τσιμπλιδης) :
Ριζοπούλου Ευστρατίου Ζήση Μάκρα Ιτογια (82 Τσεκεριδου ) Πουλιουδη Μούκα Μπαντή Μαρασλή ( 80 Λαζαρίδου ) Χατζηιωάννου (80 Αλατζιδου ) Μπιλορογλου (46 Ghazaryan )


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :

Πρωτάθλημα Β΄Εθνικής Γυναικών (2ος όμιλος)
13η αγωνιστική
Βέροια - Μέντεκας Καλαμαριάς 1-1
Βασίλισσα Θράκης - Σειρήνες Γρ. 0-2
Βόλος - Δόξα 2016 2-0
Πανσερραϊκή - Ροδόπη'87 2-1
ρεπό : Λέοντες Θεσσαλονίκης

Η βαθμολογία

Η επόμενη αγωνιστική (14η , Κυριακή 12/3)
Βόλος - Πανσερραϊκή
Ροδόπη'87 - Βασίλισσα Θράκης
Δόξα 2016 - Βέροια
Σειρήνες Γρεβενών - Λέοντες
ρεπό : Μέντεκας Καλαμαριάς


ΕΠΣ Δράμας : το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου! (30-31/3) ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

 Επιστροφή...στην ΄΄κανονικότητα΄΄ και την πλήρη δράση στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας , μετά την διακοπή για την διεξαγωγή του τελικ...