ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

A.E. Kαλαμπακίου - Άρης Καλαμώνα 3-1 : συνεχίζει να υπερασπίζεται το ''στέμμα'' της !

 Σημαντική πρόκριση και για την Α.Ε. Καλαμπακίου -κλείνοντας την αναλυτική μας παρουσίαση στους αγώνες του κυπέλλου- που επικράτησε με σκορ 3-1 του μαχητικού Άρη Καλαμώνα και έτσι θα συνεχίσει να υπερασπίζεται το 'στέμμα'' της !

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ...οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και μόλις στα πρώτα λεπτά έχασαν μοναδικό τετ α τετ με τον Τάσο Παναγιώτου που ''νικήθηκε'' απο τον στρατευμένο Κελετζή!

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 28΄με τον Αγγελόπουλο που αρχικά είδε το χτύπημα πεναλτι που επιχείρησε να αποκρούεται απο τον  Ματσιώρη ωστόσο πήρε το ριμπάουντ και απο κοντά έκανε το 1-0...

Στο 40΄οι κάτοχοι του τροπαίου πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Προκοπίου μετά απο σέντρα του Αγγελόπουλου (2-0)....

Ο Καλαμώνας λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου μπήκαν στο παιχνίδι με τον Περπερίδη απο τα 11 μέτρα (2-1)...

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε ανάμεσα στις δύο ομάδες χωρίς πολλές ευκαιρίες και το Καλαμπάκι ''κλείδωσε'' την πρόκριση και με τρίτο γκολ στο 90΄απο τον Χιντζίδη που διαμόρφωσε το τελικό σκορ 3-1 !


Διαιτητής : Σιαμανής Α. (Χασιώτης Ε. - Αλβανίδης Χ.) 


Α.Ε. Καλαμπακίου (Λάζαρος Μουρατίδης): 

Κελετζής, Καλατζίδης (64’ Χιντζίδης), Ποιμενίδης (80’ Διαμαντί),Παναγιώτογλου,Κλόγκιρι,Καρράς, Αγγελόπουλος, Μαυροβασίλης, Τζιβανάκης (63’ Ελευθεριάδης---84’ Ισάκου), Καπτέλι, Προκοπίου (71’Δεμενελούδης).

Άρης Καλαμώνα (Χρήστος Κιοσσές): 

Ματσιώρης, Παναγιώτου Α. (75’ Δεληκωστίδης), Ντόβας, Βουβαλίδης, Νικολαϊδης, Γεωργιάδης, Αλμανίδης Θ. (69’ Φλέγγας), Καγιάογλου(82’ Παναγιώτου Χ.), Ιωαννίδης Σ. (74’ Βέις), Περπερίδης, Αλμανίδης Σ.


ς.

Superleague 2 : LIVE SCORES η 6η αγωνιστική των play-offs & play-out! (Σάββατο 20/4 , 16:00)

  Με    την 6η αγωνιστική  των play-offs και play-out συνεχίζεται σήμερα Σάββατο 20/4  το πρωτάθλημα της  Σούπερ Λίγκ 2  και η ''Ο&#...