ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Άρης Φωτολίβους - Αίαντας Κερ. Αρκαδικού 5-2 : ''σεφτέ'' στα play-off...και φιέστα για τον τίτλο του ομίλου !

 Πρώτη νίκη και για τον Άρη Φωτολίβους στην διαδικασία των μπαράζ ανόδου ο οποίος επικράτησε με σκορ 5-2 επί του Αίαντα Κερ. Αρκαδικού , στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του μίνι-πρωταθλήματος..

Έτσι οι γηπεδούχοι έφθασαν τους επτά βαθμούς στην ειδική βαθμολογία και επιασαν στην κορυφή την Αδριανή ενώ απο την άλλη πλευρά ο ''Άγιαξ'' παρέμεινε στους τέσσερις βαθμούς..


Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ...και πριν την έναρξη όπου έγινε η απονομή του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου στα ''καναρίνια'' , οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά ...με την πρώτη όμως ευκαιρία στο 8΄με τον Κιόρογλου να νικιέται απο τον Πουλα !

Στην συνέχεια ο Άρης άνοιξε το σκορ στο 10΄ με τον Σεραφειμίδη ενώ στο 18΄ο Μυτσκίδης διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων (2-0) !
Στο 28΄ ήταν η σειρά του Ρουμελιώτη απο τα 11 μέτρα να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το σκορ στο 3-0 !

Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση στα επόμενα λεπτά μείωσαν το σκορ σε 3-2 χάρη στα τέρματα των Πεταλίδη (30΄) και Πλαστράκη (32΄) δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση έχοντας παράλληλα και δύο δοκάρια με Βιζυινό και Πεταλίδης ωστόσο ο Τασσάκης στο 36΄διαμόρφωσε το αποτέλεσμα ημιχρόνου (4-2) !

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με τον Γκουζή στο 72΄σε κενή εστία να μην μπορεί να την στείλει στα δίχτυα ...ο Ευσταθιάδης στο 77΄ νικήθηκε απο τον Τιγγιρίδη αλλά στο 86΄σκόραρε διαμορφώνοντας το τελικό σκορ 5-2 !

Διαιτητής : Παρασκευούδης Α. ( Ανδρέογλου Α. - Παλαμάς Κ.) 

Άρης Φωτολίβους (Γιάννης Ομπασης) :
Πουλας , Τασσάκης (38΄Ευσταθιάδης) , Χαρπαντίδης , Γιαριτζίδης , Παρασκεύας , Μυτσκίδης (ημιχ. Κιτσινός) , Κωσταντινίδης , Γκουζής , Ρουμελιώτης , Νεβεσκιώτης , Σεραφειμίδης (89΄Δικταπανίδης Χ.) 


Αίαντας Κερ. Αρκαδικού (Μιχάλης Τσιρομενίδης) :
Τιγγιρίδης , Μαρίγκος , Νουσδίλης (11΄Μωυσιάδης Π.) , Πλαστράκης , Βασιλειάδης , Κάππας , Ναζίφι (29΄Βιζυινός) , Πεταλίδης , Μητρούσης (29΄Σεξενίδης) , Κιόρογλου (85΄Ψαρράς) , Γαλανόπουλος (ημιχ. Παντελίδης) 

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : η ιστορία των μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ απο το 2012-13 μέχρι σήμερα!

 Μια ακόμα ειδική διαδικασία ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων είναι προ των πυλών και η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Δράμας &...