ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Καμπανιακός - Πανδραμαϊκός 4-3 : προσπάθησαν οι Δραμινοί...αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν την έκπληξη! (vid)

Την ήττα γνώρισε ο Πανδραμαϊκός στην Χαλάστρα απο τον Καμπανιακό με σκορ 4-3 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας....

Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα από τα πρώτα λεπτά ψάχνοντας το γκολ που θα τους δώσει ψυχολογία για να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο Καμπανιακός απείλησε για πρώτη φορά στο όγδοο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Καράμπελας τροφοδότησε τον Ιγνατίδη ο οποίος πάτησε περιοχή και σούταρε από πλάγια θέση με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 13' ο Καμπανιακος άνοιξε το σκορ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παύλου Καθάριου ο Σαρβανίδης σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και με καρφωτή κεφαλιά δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Καμπανιακός διπλασίασε τα τέρματα του όταν ο Σαρβανίδης, παίρνοντας τον ρόλο του δημιουργού αυτή τη φορά, τρύπησε με εξαιρετική κάθετη πάσα την άμυνα των Δραμινών βγάζοντας τετατέτ τον Προσκυνητόπουλο ο οποίος δεν αστόχησε και έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Στο 25' ο Παυλίδης δέχτηκε μεγάλη πάσα στην πλάτη της άμυνας του Καμπανιακού κι αφού την κατέβασε με το στήθος ολοκλήρωσε με εξαιρετικό σουτ αφήνοντας άναυδο τον Γιακουμή και ξαναβάζοντας τους φιλοξενούμενους στο παιχνίδι.

Ο αγώνας ισορρόπησε στα επόμενα λεπτά μέχρι που οι γηπεδούχοι βρήκαν και τρίτο γκολ μέσα από ακόμα μία στατική φάση.

Ο Παύλος Καθάριος εκτέλεσε και πάλι με την μπάλα να περνάει από όλους και τον Ιγνατίδη με τη βοήθεια και της τύχης να την σπρώχνει στο βάθος των διχτύων.

Στο 41' ωστόσο ο Πανδραμαϊκός μείωσε και πάλι όταν η μπάλα πέρασε με και πάλι στην πλάτη της άμυνας κι ο Χατζηκυριάκου πρόλαβε την έξοδο του Γιακουμή και τον πλάσαρε από πάνω γράφοντας το 3-2 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πάλι με τέρμα για τους γηπεδούχους.

Στο 47' Προσκυνητόπουλος και Ιγνατίδης επιχείρησαν να παίξουν το 1-2, η πάσα του δεύτερου δεν ήταν ιδανική παρόλα αυτά ο Προσκυνητόπουλος κυνηγώντας τη χαμένη μπάλα εκμεταλλεύτηκε το λάθος των Δραμινών και με όμορφο πλασέ έκανε το 4-2 διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα.

Μια λάθος μεταβίβαση, όμως, στην αμυντική ζώνη στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης οδήγησε σε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων στην εξέλιξη της φάσης.

Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Παυλίδης ο οποίος διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα γράφοντας το τελικό 4-3.

Τα εναπομείναντα λεπτά χαρακτηρίστηκαν από ένταση χωρίς όμως να γίνει κάποια σπουδαία φάση.

Καμπανιακός :

Γιακουμής, Καθάριος Π., Μπουτζίκος, Κεχαγιάς, Γιαννόπουλος (75' Βοσκόπουλος), Σαρβανίδης, Παπακωνσταντίνου (56' Καθάριος Ν.), Καράμπελας (75' Μαγκούτης), Χατζηβασιλειάδης, Ιγνατίδης (65' Ξανθόπουλος), Προσκυνητόπουλος.
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ:
Μαντζάρης, Μεντής, Ντόσης, Μπάμπουρας, Χατζηκυριάκου, Πινδώνης, Αχαλινόπουλος, Γιαννόπουλος, Ιγνατίου, Κουκόλης, Παυλίδης.










Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 33ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

Με την 33η και προ-τελευταία αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας όπου σημει...