ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Δόξα Δράμας - Μεγ.Αλέξ. Ορφανίου 4-1 : βαθμολογική ανάσα για τους ''Μαυραετούς'' ! (vid)

 Έκανε το χρέος της η Δόξα Δράμας το απογευμα της Κυριακής , νικώντας με 4-1 τον σαφώς αδυναμο Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας..

Δόξα Δράμας - Μέγ.Αλέξ. Ορφανίου 4-1 (photo : Χριστίνα Γεωργιάδου / sportdrama.gr)

Ο Γιάννης Αποστολίδης είχε την ευκαιρία να κάνει ροτέϊσον και να δώσει πολύτιμες ανάσες σε παίκτες που έχουν σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος στις πλάτες τους όπως οι Μπλιός,Περσίδης και Χατζηδημητρίου .

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Δόξα που ήξερε τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο κατάφερε νωρίς στο σκορ με 1-0 στο 6ο λεπτό να προηγηθεί με τον πολύ καλό σε ακόμα ένα παιχνίδι Φραγκούλη, οταν σε σέντρα του Οικονομίδη πήδηξε ψηλότερα όλων και νίκησε τον Παπαδόπουλο .

Η Δόξα διεύρυνε το προβάδισμα της στο 27΄όταν ο Οικονομίδης με συρτό σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε το δεξί δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Το 3-0 πέτυχε ο Θεοδοσιάδης στο 40΄ με εναέριο πλασέ στην κίνηση, με το ημίχρονο να βρίσκει τους Μαυραετούς με ένα σαφές προβάδισμα που δύσκολα θα χάνονταν.

Έτσι ο Γιάννης Αποστολίδης αποφάσισε να δώσει χρόνο σε ακόμα περισσότερους παίκτες με τους Μπεζυρτζή,Ιωσηφίδη και Στάικο να περνούν αντί των Ηλιάδη, Σ.Κυριακίδη και Αγιώτη.

Όπως αναμενόταν,ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε,χωρίς αυτό να εμποδίζει τους παίκτες της Δόξας να δημιουργήσουν σωρεία ευκαιριών.

Μια από αυτές εκμεταλλεύτηκε ο Χρήστος Ιορδανίδης στο 73΄ που βρέθηκε μόνος του στην περιοχή μετά από κόρνερ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφάλια.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του αρχηγού τους, Ντουσάϊ.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Αποστολίδης Γιάννης):
Ηλιάδης (46′ Μπεζυρτζής), Πιτσόλης, Φραγκούλης, Παπαϊωάννου, Κυριακίδης Δημ., Κυριακίδης Σαβ. (46’Ιωσηφίδης), Αγιώτης (46′ Στάικος), Οικονομίδης, Θεοδοσιάδης, Κόντος (63′ Χατζηδημητρίου), Σαμπανίδης (63′ Ιορδανίδης Χρ.).


Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Καραπιπέρης Νίκος):
 Παπαδόπουλος, Ιωακειμίδης, Ανδρεάδης, Πότση, Ντουσάι, Κιουτσούκης, Καρακούτης (46′ Πέλκας), Αλεξόπουλος, Παπαδόπουλος Κωσ., Κέλο.


Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης (μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος) σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου.


Επιμέλεια : Κυριάκος Τσακιρίδης 


ΕΠΣ Δράμας : το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου! (30-31/3) ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

 Επιστροφή...στην ΄΄κανονικότητα΄΄ και την πλήρη δράση στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας , μετά την διακοπή για την διεξαγωγή του τελικ...