ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Άρης Καλαμώνα - Μέγ.Αλέξ. Ξηροποτάμου 4-1 : επιστροφή στις νίκες για τους ''κιτρινόμαυρους'' !

 Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα (μετά απο τρείς σερί ήττες) για τον Άρη Καλαμώνα που επικράτησε με σκορ 4-1 επί του Μέγα Αλέξ. Ξηροποτάμου , στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Αρης Καλαμώνα 

Έτσι οι γηπεδούχοι έφθασαν στους 24 βαθμούς και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα αφού απομακρύνθηκαν κατά πέντε βαθμούς απο την θέση των μπαράζ...ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''κυανόλευκοι'' παρέμειναν στους 29 βαθμούς!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα...και σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι και στα δύο μέρη όπου κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το υπέροχο γκολ του Πάνου στο 24ο λεπτό (0-1) !

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν ...πίεσαν και κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ιωαννίδη απο τον Τσιάρα το οποίο μετέτρεψε σε γκολ και ισοφάριση (1-1) στο 29΄ο έμπειρος Μπάμπης Περπερίδης !

Μεγ.Αλέξ. Ξηροποτάμου

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και ανέτρεψαν το σκορ στο 37΄με τον Στέφανο Ιωαννίδη (2-1) το οποίο και ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου!

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με το ματς να είναι ισορροπημένο...τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι στο 62΄με τον Εξουζίδη ...

Ο Ξηροπόταμος ανέβασε και άλλο τις γραμμές του απο το 70΄και μετά για να ισοφαρίσει και οι ''κιτρινόμαυροι'' βρήκαν τους χώρους ώστε να ''χτυπήσουν'' στις αντεπιθέσεις όπου βρήκαν ακόμα δύο γκολ στο φινάλε του αγώνα με τους Αλμανίδη Σ. (87΄) και Παναγιώτου Α. (90΄) δίνοντας έτσι διαστάσεις θριάμβου στην αναμέτρηση....

Σίγουρα συγκινητική στιγμή στην αναμέτρηση με τον πατέρα Χρήστο Κιοσέ (Καίσαρα) να αντιμετωπίζει ως προπονητής του Καλαμώνα ....τον γιό του Ανδρέα που αγωνίζεται στον Ξηροπόταμο !

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :



Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : η ιστορία των μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ απο το 2011-12 μέχρι σήμερα!

 Μια ακόμα ειδική διαδικασία ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων είναι προ των πυλών και η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Δράμας &...