ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Δόξα Δράμας - Απόλλων Παραλιμνίου 3-1 : σπουδαίο τρίποντο για τους ''Μαυραετούς'' ! (vid)

 Νίκη για την ψυχωμένη Δόξα ,που πιστή στο πλάνο του Γιάννη Αποστολίδη υπέταξε τον ισχυρότατο Απόλλωνα Παραλιμνίου με σκορ 3-1 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα .

Δόξα Δράμας - Απόλλων Παραλιμνίου 3-1 (photo : Χριστίνα Γεωργιάδου / sportdrama.gr)

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο,με τον Απόλλωνα να έχει περισσότερο υποψίες ευκαιριών,και την Δόξα να δημιουργεί τις κλασσικές .

Μια τέτοια σπατάλησε ο Παύλος Χατζηδημητρίου όταν το δυνατό σουτ που εξαπέλυσε μέσα από την περιοχή μετά από γύρισμα από τα δεξιά έδιωξε ο έμπειρος τερματοφύλακας Κουτζαβασίλης .

Από τα δεξιά προήλθε και το γκολ των μαυραετών,οταν ο Θεοδοσιάδης νίκησε στο σπριντ τον προσωπικό του αντίπαλο,έβγαλε παράλληλη σέντρα και ο Σαμπανίδης βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο για να ανοίξει το σκορ προ κενής εστίας στο 25' .

Ο Απόλλωνας ανέβασε ρυθμό και πήρε μέτρα στο γήπεδο,αλλά δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του σταθερού και σήμερα Ηλιάδη,και έτσι οδηγηθήκαμε στο ημίχρονο με τους γηπεδούχους στο προβάδισμα .

Στην επανάληψη ,και μόλις στο 2' αυτής ο Αλέξης Κόντος εκμεταλλεύτηκε λάθος μεταβίβαση των παικτών του Παραλιμνίου και από μακρινή απόσταση χωρίς να το σκεφτεί έκανε μια υπέροχη λόμπα,δείγμα της μεγάλης ποιότητας του, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Κουτζαβασίλη που ήταν εκτός θέσης.

Μετά το σημαντικό προβάδισμα η Δόξα δεν έριξε την απόδοση της ,και στο 49' μετά από διώξιμο στην άμυνα και λάθος του Τομαχασβίλι ο οποίος γλίστρησε στο υγρό τερέν,ο Χατζηδημητρίου βγήκε ταχύτατα στην αντεπίθεση και έσπασε ιπποτικά την μπάλα στον επερχόμενο Μπλιό,ο οποίος έκανε το 3-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς και αφιέρωσε το τέρμα του στον αδικοχαμένο Ιορδάνη Αδαμάκη .

Με το σκορ στο 3-0 ο Γιάννης Αποστολίδης άλλαξε την διάταξη του ,πήγε σε πιο αμυντικό προσανατολισμό,και έβαλε ακόμα πιο δύσκολα στον Απόλλωνα που παρότι δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Ηλιάδη,το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει απλώς ένα τερμα μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του νεοεισελθών Τσιάτρη στο 85'.


ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Γιάννης Αποστολίδης):
Ηλιάδης, Ιορδανίδης Αρ. (72΄Ανθουλάκης), Φραγκούλης, Ρούτσης, Σαμπανίδης, Περσίδης (65′ Πιτσόλης), Χατζηδημητρίου (65′ Παπαϊωάννου), Αγιώτης, Θεοδοσιάδης, Μπλιός (72′ Κυριακίδης Σαβ.), Κόντος (59′ Κυριακίδης Δημήτρης).


ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Νίκος Καραμπετάκης):
 Κουτζαβασίλης Φ., Κιουτσεκτσίδης (84′ Γάκης), Τσομαχασβίλι, Κουτζαβασίλης Ιωάν., Καραμπατάκης (54′ Πέτρου), Γκούμας (84′ Κωνσταντινίδης), Γεωργιάδης, Καριοφύλλης (66′ Καρατλίδης), Γκέκας, Ελέζι, Τζαμπέγια (84′ Τσιάτρης).


* Στο παρακάτω video (μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος) δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης , σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου.



Επιμέλεια : Κυριάκος Τσακιρίδης 


Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 33ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

Με την 33η και προ-τελευταία αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας όπου σημει...