ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Α΄ΕΠΣ Δράμας : το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής ! (Σάββατο 1/4 , 17:00)

 Με την 23η αγωνιστική συνεχίζεται το ερχόμενο Σάββατο 1/4 με κοινή ώρα έναρξης στις 17:00 , το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας με αρκετές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε κορυφή και ουρά !

Αναλυτικά : 

Η πρωτοπόρος πλέον Δόξα Βώλακα έχει επικίνδυνη έξοδο στο γήπεδο της Φτελιάς με αντίπαλο τους τυπικά γηπεδούχους Φιλίππους Δοξάτου ....σε ένα ματς όπου οι φιλοξενούμενοι θέλουν το τρίποντο για να παραμείνουν στην κορυφή (μιας και ακολουθεί το ρεπό) ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''νερατζούρι θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά την ισοπαλία που απέσπασε με το Καλαμπάκι (εκτός) ...

Η Προσοτσάνη μετά απο 372 ημέρες ΄΄έπεσε΄΄ απο την κορυφή και βρίσκεται πλέον στην δεύτερη θέση και το απόγευμα υποδέχεται τον Μακεδονικό Αλιστράτης του Στράτου Κονταξή .

Οι γηπεδούχοι θέλουν να επανέλθουν στις νίκες (σε ένα ματς με θεωρητικό φαβορί) μετά την ισοπαλία στην Πετρούσα και έχουν να αντιμετωπίσουν μια πολύ καλή στον ανασταλτικό τομέα ομάδα που πήρε ''διπλό'' μέσα στην Πετρούσα και ισοπαλία μέσα στην Χωριστή ωστόσο ''λαβώθηκε'' την προηγούμενη αγωνιστική και απο την αποχώρηση του Μανώλη Κοκοτσάκη...

Ο Ορφέας Χωριστής ταξιδεύει στο Λεκανοπέδιο να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς..
Οι Ακρίτες προέρχονται απο ήττα που τους ''έριξε'' στην θέση των μπαράζ και σίγουρα θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να μην μπλέξουν περισσότερο...την ίδια ώρα που η Χωριστή θέλει το τρίποντο για να επιστρέψει στις νίκες μετά το ''σοκ'' της Καλλιφύτου που άφησε τους ''κυανόλευκους'' στο -7 απο την κορυφή !

Στο γήπεδο του Αγίου Αθανασίου ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος υποδέχεται τον Άρη Καλαμώνα σε ένα ματς όπου οι δύο ομάδες είναι σχετικά ανετες βαθμολογικά και αναμένεται να διεξαχθεί ένα ελεύθερο παιχνίδι ...

Η Α.Ε. Αμπελοκήπων υποδέχεται τον Μέγα Αλέξ. Ξηροποτάμου και θέλει το τρίποντο για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ''τεσσάρα'' του Φαλακρού Όρους απο τον Βώλακα ενώ ο Ξηροπόταμος μετά την νίκη επί του Αγίου Αθανασίου αίσθανεται πιο ασφαλής όσον αφορά την μάχη της παραμονής ...

Στην Νέα Αμισσό διεξάγεται η αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχαν άνετες νίκες πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ αμφότεροι !
Οι ''κιτρινόμαυροι'' μετά το 4-0 μέσα στην Αλιστράτη θέλουν το τρίποντο για να παραμείνουν σε απόσταση βολής απο την τρίτη θέση (-4) ενώ η Καλλίφυτος πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Χωριστής με σκορ 4-1 με καλό ποδόσφαιρο και τον Παρουτσή να πετυχαίνει χατ-τρικ ....αποτέλεσμα το οποίο ''έβγαλε'' την ομάδα απο την θέση των μπαράζ !

Τέλος στο Μενοίκιο , η τοπική Α.Ε. Καλής Βρύσης υποδέχεται την Δόξα Πετρούσας σε ένα αδιάφορο ντέρμπι του Δήμου Προσοτσάνης !
Οι γηπεδούχοι όντας πλέον σε κατάσταση υποβιβασμού θα παίξουν για την φανέλα και την ιστορία της ομάδος ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''Μαυραετοί'' παρ''όλη την μέτρια φετινή πορεία έβγαλε αντίδραση απέναντι σε Χωριστή και Προσοτσάνη και πηγαίνει στο Μενοίκιο για την νίκη ώστε να ανέβει ακόμα περισσότερο βαθμολογικά !

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής καθώς και η βαθμολογία πριν την έναρξη της αγωνιστικής :




Superleague 2 : LIVE SCORES η 6η αγωνιστική των play-offs & play-out! (Σάββατο 20/4 , 16:00)

  Με    την 6η αγωνιστική  των play-offs και play-out συνεχίζεται σήμερα Σάββατο 20/4  το πρωτάθλημα της  Σούπερ Λίγκ 2  και η ''Ο&#...