ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Α΄ΕΠΣ Δράμας : η ''ταυτότητα'' της 22ης αγωνιστικής ! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 22η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής (εκτάκτως λόγω της εθνικής εορτής) το πρωτάθλημα στην Α΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 19 γκολ και έτσι φθάσαμε συνολικά στα 437 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου !

Αλιστράτη και Νέα Αμισσός ποζάρουν στον φακό της ''Ο'' πριν τον αγώνα !

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα...στην κορυφή ανέβηκε πλέον μόνη πρώτη η Δόξα Βώλακα που επικράτησε με σκορ 4-0 επί των Αμπελοκήπων και έτσι εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο την ''μοιρασιά'' στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Πετρούσα και την Προσοτσάνη (1-1) με τους φιλοξενούμενους να ''αποχωρίζονται'' την κορυφή μετά απο αρκετούς μήνες !

Στην Καλλίφυτο ο τοπικός Εθνικός Αστέρας στην καλύτερη φετινή του εμφάνισε επικράτησε με το ευρύ σκορ 4-1 επί της Χωριστής παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα χάρη σε χατ-τρικ του Στράτου Παρουτσή μέσα σε 25 λεπτά στο δεύτερο μέρος ενώ απο την άλλη πλευρά πιθανόν αυτή η ήττα θέτει τους φιλοξενούμενους εκτός διεκδίκησης του τίτλου αφού έχει μείνει στο -7 !

Στην Αλιστράτη ο τοπικός Μακεδονικός γνώρισε την ήττα απο τον ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού με σκορ 0-4 με τους φιλοξενούμενους να παίζουν ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίωρο όταν και προηγήθηκαν με σκορ 0-3 ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''πράσινοι'' φάνηκε ότι επηρεάστηκαν απο τις απουσίες των Δεληγιώρογλου και Γιάντσιου...


Στον Καλαμώνα ο τοπικός Άρης επικράτησε με σκορ 3-0 επί του Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου ...απο το ημίωρο κιόλας και πήρε βαθμολογική ανάσα την ίδια ώρα που οι Ακρίτες ''υποχωρούσαν'' στην θέση των μπαράζ !


Ο Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου με γκολ στην εκπνοή (1-0) επικράτησε του συνωνόματου του Αγίου Αθανασίου (που βρέθηκε σε καλύτερη μέρα) χάρη σε τέρμα του Ηλία Καρασαββίδη !

Τέλος στο μοναδικό ματς της ημέρας χωρίς γκολ (0-0) Α.Ε. Καλαμπακίου και Φίλιπποι Δοξάτου έμειναν στο ''μηδέν'' με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν (Χ)ρυσό βαθμό στην ''μάχη της επιβίωσης'' !

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχει ως εξής :








ΕΠΣ Δράμας : το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου! (30-31/3) ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

 Επιστροφή...στην ΄΄κανονικότητα΄΄ και την πλήρη δράση στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας , μετά την διακοπή για την διεξαγωγή του τελικ...