ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Β΄ΕΠΣ Δράμας (2ος όμιλος) : πρωταθλητής ο Άρης Φωτολίβους ...στα play-offs Σιταγροί , Μυλοπόταμος και Γραμμένη ! Αποτελέσματα , σκόρερς και τελική βαθμολογία κανονικής περιόδου..

 Με την 14η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής ....και ολοκληρώθηκε στην κανονική διάρκεια το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου στην Β΄ΕΠΣ Δράμας , όπου σημειώθηκαν 10 γκολ και έτσι φθάσαμε συνολικά στα 224 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Αρης Φωτολίβους 

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα ...πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Άρης Φωτολίβους (1-3 μέσα στον Βαθύτοπο) ενώ στα play-offs θα συμμετέχουν οι Σιταγροί (1-1 μέσα στην Δόξα Δράμας Β΄) , Μυλοπόταμος και Γραμμένη (αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 0-0) !

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) και η τελική βαθμολογία στην κανονική διάρκεια έχουν ως εξής (πατήστε πάνω στις εικόνες για να τις μεγενθύνετε) :




ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού - Ηρακλής Αμμουδιάς 2-2 : τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης! (vid)

  (Χ)ωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στον 1ο όμιλο των πρωταθλητών των Ενώσεων , ανάμεσα στον ΠΑΟΠ Ν. Αμι...