ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Πανδραμαϊκός - Αλεξανδρούπολη 2-0 : επιστροφή στις νίκες ....και ελπίζει για την παραμονή η δραμινή ομάδα ! (vid)

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα (μετά απο τέσσερις αγωνιστικές) για τον Πανδραμαϊκό που ξεπέρασε το εμπόδιο της μαχητικής Αλεξανδρούπολης με σκορ 2-0 , στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου στην Γ΄Εθνική Κατηγορία !

Έτσι η δραμινή ομάδα έφθασε τους 30 βαθμούς και πήρε βαθμολογική ανάσα ενώ οι Εβρίτες παρέμειναν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας...

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ...το πρώτο ημίχρονο έμεινε στο 0-0 με τους γηπεδούχους να έχει ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ ωστόσο οι ευκαιρίες των Παυλίδη (27΄, 35΄) αλλά και του Αχαλινόπουλου (41΄) δεν βρήκαν στόχο ...

Στην επανάληψη οι Δραμινοί έψαξαν το γκολ ...ωστόσο πριν το πετύχουν οι Εβρίτες απείλησαν με τον Κυριζάκη αλλά ο Μάντζαρης βρέθηκε σε ετοιμότητα...

Στο 68΄ ΄΄λύθηκε΄΄ ο γόρδιος δεσμός για τους Δραμινούς με τον Αχαλινόπουλο να εκτελεί κόρνερ και τον Γιώργο Παυλίδη να βγαίνει στο πρώτο δοκάρι και να ανοίγει το σκορ (1-0) !

Στο 72΄ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας πλέον Γιώργος Παυλίδης (έφθασε τα 17 γκολ και ξεπέρασε τον Ιγνατίδη του Καμπανιακού που έχει 16)  αφού πήρε την πάσα απο τον Μεντή απέφυγε εξαιρετικά δύο αντιπάλους και με ωραίο σουτ ''κλείδωσε'' το τρίποντο (2-0) !

Να σημειωθεί ότι η δραμινή ομάδα τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής στο φινάλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κουκόλη..


Πανδραμαϊκός:
Μαντζάρης, Μεντής, Μητρούσης, Βασίλιεβιτς, Μαχαίρας, Χατζηκυριάκου, Αχαλινόπουλος, Γιαννόπουλος, Ιγνατίου, Κουκόλης, Παυλίδης.


Αλεξανδρούπολη:
Κασκαντάμης, Τζατζανάς, Δορουγιδένης, Τσιτσεκίδης, Σωτηράκης, Τσιεγγελίδης, Παπαγεωργίου, Μουρατίδης, Γκαϊδατζής, Ντεμπρόβα, Κυριζάκης.


Δείτε στο παρακάτω video (μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος) τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου.



Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 33ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

Με την 33η και προ-τελευταία αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας όπου σημει...