ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Α΄ΕΠΣ Δράμας : η ''ταυτότητα'' της 19ης αγωνιστικής ! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία ...

 Με την 19η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας το απόγευμα του Σαββάτου όπου σημειώθηκαν 18 γκολ και έτσι φθάσαμε συνολικά στα 376 τέρματα απο την αρχή του φετινού πρωταθλήματος !

Νέα Αμισσός - Δοξάτο 2-0 (photo : Ελένη Ευστρατίδου)

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα....και με την Χωριστή να έχει ρεπό , η Προσοτσάνη πήρε σημαντικό ''διπλό'' μέσα στο Κραχτίδη με σκορ 1-3 επί της Α.Ε. Αμπελοκήπων και κράτησε την πρωτοπορία στον βαθμολογικό πίνακα με 43 βαθμούς ενώ έναν βαθμό λιγότερο έχει η Δόξα Βώλακα που έφυγε και αυτή με την σειρά της απο μια δύσκολη έδρα όπως αυτή του Ξηροποτάμου με τους τρίς βαθμούς με σκορ 0-1!

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα τόσο για την Νέα Αμισσό που επικράτησε με σκορ 2-0 των Φιλίππων Δοξάτου όσο και για τον Άγιο Αθανάσιο που νίκησε με το ίδιο σκορ όπως στον πρώτο γύρο (5-0) την ουραγό Α.Ε. Καλής Βρύσης!

Ο Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου επικράτησε με σκορ 1-0 επί του Μακεδονικού Αλιστράτης (πρώτη νίκη με το ΄΄Λιοντάρι΄΄ οι Ακριτες) και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα ενώ στην Καλλίφυτο ο τοπικός Εθνικός Αστέρας και η Δόξα Πετρούσας ''μοιράστηκαν'' βαθμούς και γκολ (1-1) με τους ''Μαυραετούς'' να παίζουν για περισσότερο απο μια ώρα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μιχαλάκη στο 30΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα...

Τέλος στον Καλαμώνα ...ο τοπικός Άρης προηγήθηκε με τον Χρήστο Παναγιώτου στο 65΄...το Καλαμπάκι ισοφάρισε με το αυτογκολ του Γεωργιάδη δέκα λεπτά αργότερα (75΄) για να έρθει στο φινάλε ο ''αειθαλής'' Λευτέρης Τζιβανάκης να δώσει ένα πολύτιμο τρίποντο στους φιλοξενούμενους!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής (πατήστε πάνω στις εικόνες για να τις μεγενθύνετε) :










Νίκη Ευκαρπίας : αγωνίζεται στα μπαράζ...και παραιτείται απο το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής!

 Την πρόθεση της να αγωνιστεί στα μπαράζ παραμονής της Γ΄Εθνικής (με τον Αστέρα Πετρίτη να είναι ο ''τυχερός'')  ανακοίνωσε ...