ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Β΄ΕΠΣ Δράμας (1ος όμιλος) : πρωταθλητής ο Ηρακλής Αδριανής ...στα play-offs Μικροχώρι , Νεροφράκτης και Αρκαδικός ! Αποτελέσματα , σκόρερς και τελική βαθμολογία κανονικής περιόδου..

 Με την 18η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής ....και ολοκληρώθηκε στην κανονική διάρκεια το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου στην Β΄ΕΠΣ Δράμας , όπου σημειώθηκαν 14 γκολ και έτσι φθάσαμε συνολικά στα 255 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Ηρακλής Αδριανής

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα....ο Ηρακλής Αδριανής αναδείχθηκε και μαθηματικά πρωταθλητής στον 1ο όμιλο νικώντας με σκορ 3-0 τον νεοσύστατο Πήγασο Δράμας που οδεύει στα play-out ωστόσο κέρδισε τις εντυπώσεις στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος!

Στα μπαράζ ανόδου τώρα προκρίνονται ο Αρης Μικροχωρίου (0-3 μέσα στην Νέα Κρώμνη) ...ο Απόλλων Νεροφράκτη (ηττήθηκε με σκορ 1-2 απο την Νέα Αμισσό Β΄) και ο Αίαντας Κερ. Αρκαδικού (5-0 μέσα στα Κουδούνια επί του τοπικού Αστέρα ) !

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) και η τελική βαθμολογία στην κανονική διάρκεια έχουν ως εξής (πατήστε πάνω στις εικόνες για να τις μεγενθύνετε) :




Δόξα Δράμας : ώρα Καλλινικίδη για το restart της ιστορικής ομάδας ;

  Με e-mail  που στάλθηκε τις προηγούμενες ημέρες  στα γραφεία του ΓΣ Δόξα Δράμας, η πλευρά του Άγγελου Καλλινικίδη επισημοποίησε το ενδιαφέ...