ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Αετός Βαθυτόπου - Άρης Φωτολίβους 1-3 : φόρεσε το ''στέμμα'' στο Λεκανοπέδιο !

 Με νίκη έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Άρης Φωτολίβους που επικράτησε στο Λεκανοπέδιο του μαχητικού Αετού Βαθυτόπου με σκορ 1-3 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής !

Έτσι τα ''καναρίνια'' έφθασαν τους 29 βαθμούς και κατέκτησαν τον τίτλο του πρωταθλητή στον 2ο όμιλο ενώ απο την άλλη πλευρά οι Ακρίτες παρέμειναν στους 19 βαθμούς και έμειναν με την γλυκόπικρη γεύση της πάρα πολύ καλής πορείας στο δεύτερο μισό ...στην επιστροφή της ομάδος στο ''χορτάρι'' μετά απο αρκετά χρόνια !



Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ...οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν αρκετά ορεξάτοι στο πρώτο μέρος έχοντας αρκετές ευκαιρίες και άνοιξαν το σκορ στο 32ο λεπτό με τον Στέλιο Κυριακίδη (του Σταύρου) ....ενώ λίγα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με αυτογκολ του Ελευθεριάδη...με το 1-1 να είναι σκορ ημιχρόνου....

Αετός Βαθυτόπου 

Στην επανάληψη το σκηνικό διατηρήθηκε με τις ομάδες να έχουν ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο τέρμα....

Στο 58΄οι γηπεδούχοι θα χάσουν πέναλτι όταν το σουτ του Δημήτρη Μαυρόπουλου θα αποκρούσει ο Πούλας που έκανε πολύ καλή δουλειά στα γκολποστ ενώ λίγα λεπτά αργότερα στο 61΄ο Τασσάκης θα δώσει το προβάδισμα στα ''καναρίνια'' (1-2) !

Οι φιλοξενούμενοι στο τελευταίο τέταρτο (76΄) βρήκαν και τρίτο γκολ με τον Κιτσινό (1-3) κατακτώντας έτσι το τρίποντο και συνάμμα το πρωτάθλημα ....κάτι το οποίο γιορτάστηκε δεόντως σε ταβέρνα του Φωτολίβους !


Διαιτητής : Αχθοφορίδης Ν. (Μπαρούμας Κ. - Γκόντε Α.) 


Αετός Βαθυτόπου (Γιώργος Κουρτίδης) :
Στάϊκος , Κουγιουμτζόγλου , Τσέλας , Μαυρόπουλος Δ. , Ελευθεριάδης , Κυριακίδης Σ. (33΄Παπαδόπουλος) , Μαυρόπουλος Γ. , Ουζουνίδης (58΄Αλεξανδρίδης) , Τσακίρης , Μαυρόπουλος Ι. , Κυριακίδης Σ. 


Άρης Φωτολίβους (Γιάννης Ομπασης) :
Πουλας , Τασσάκης (65΄Παπαδόπουλος) , Χαρπαντίδης , Γιαριτζίδης , Γκουζής , Λέκοβιτς , Κωσταντινίδης , Σεραφειμίδης , Ρουμελιώτης , Μυτσκίδης , Κιτσινός.

Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : την Τρίτη 2/4 η κλήρωση των αγώνων!

Την ερχόμενη Τρίτη 2/4 θα διεξαχθεί η κλήρωση των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων όπω...