ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Πανθρακικός - Δόξα Δράμας 1-2 : ''άλωσαν'' την Κομοτηνή οι ''Μαυραετοί'' !

 Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την Δόξα Δράμας που επικράτησε με σκορ 1-2 στην Κομοτηνή επί του τοπικού Πανθρακικού , στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας ...

Έτσι η δραμινή ομάδα - σπάζοντας την αήττητη μέχρι πρότινος έδρα των Θρακιωτών που σε δέκα ματς μετρούσε οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες - έφθασε τους 33 βαθμούς και παρέμεινε στην 6η θέση της βαθμολογίας ...έχοντας απόσταση τεσσάρων βαθμών απο την επικίνδυνη ζώνη!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , oι ''Μαυραετοί'' μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι έχοντας αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ (17' , 18' Κόντος , 26΄Χατζηδημητρίου ...με τον γκολκίπερ των Θρακιωτών στις φάσεις του Κόντου να εξουδετερώνει ενώ στο σουτ του Χατζηδημητρίου έφυγε λίγο πάνω απο τα δοκάρια) κάτι το οποίο πέτυχε στο 30΄με τον Κόντο απο τα 11 βήματα (σε χέρι του Σιδηρόπουλου μετά απο σουτ του Σαμπανίδη) .....0-1 !!!!

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αν και η Δόξα έχασε μεγάλη ευκαιρία με το ξεκίνημα όταν το σουτ του Κόντου εξουδετέρωσε ο Ζωγράφος!

Στο 57΄ καταγράφεται η πρώτη καλή στιγμή για τον Πανθρακικό όταν ο Στοϊνοβιτς σέντραρε και ο Βάσκος πιάνοντας ένα μονοκόματο σουτ ανάγκασε τον Ηλιάδη σε μια εντυπωσιάκη απόκρουση...

Στο 80΄ο Δημήτρης Κυριακίδης πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ (0-2) κλειδώνοντας το τρίποντο παρά την μείωση του σκορ (1-2) λίγα λεπτά (83΄) αργότερα απο τον Στοϊνοβιτς !


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Νίκος Μπαχαρίδης):
Ζωγράφος, Καλογράνας, Χιντζίδης, Σιδηρόπουλος, Κουσουλάς, Βελή Μεμέτ, Γιαννακιτσίδης (57′ Κωσταρέλης), Φουρλατάρας (57′ Ντίνας), Βάσκος, Αντωνιάδης (46′ Στοϊνοβιτς), Γκουτσίδης (57′ Μπαϊκαρά).


ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Γιάννης Αποστολίδης):
Ηλιάδης, Φραγκούλης, Παπαϊωάννου, Αγιώτης, Ιωσηφίδης, Ρούτσης, Πιτσόλης (86′ Περσίδης), Μπλιός (71′ Οικονομίδης), Κόντος (61′ Θεοδοσιάδης), Σαμπανίδης , Χατζηδημητρίου (71′ Κυριακίδης Δημ.).


Επιμέλεια : Δημήτρης Τσιάρας (sportdrama.gr) 




Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 33ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

Με την 33η και προ-τελευταία αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας όπου σημει...