ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Απόλλων Νεροφράκτη - ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού 1-2 : πιο αποτελεσματικoί οι ''κιτρινόμαυροι'' πήραν το τρίποντο !

 Νικηφόρα έκλεισε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας η εφηβική ομάδα της Νέας Αμισσού που επικράτησε με σκορ 1-2 μέσα στον Νεροφράκτη επί του τοπικού Απόλλωνα ...στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής!

ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού Β΄

Έτσι οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους 23 βαθμούς ωστόσο είχαν ''κλειδώσει'' απο την προηγούμενη εβδομάδα την είσοδο στην τετράδα και το πανηγύρισαν δεόντως μετά την λήξη...ενώ οι ''κιτρινόμαυροι'' που δεν έχουν ούτως ή άλλως δικαίωμα εισόδου στα μπαράζ για ένα ακόμη ματς παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί!


Στο αγωνιστικό μέρος τώρα...οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και άνοιξαν το σκορ με τον Καλλιονίδη στο 22ο λεπτό με το 0-1 να είναι και το αποτέλεσμα ημιχρόνου....
Απόλλων Νεροφράκτη 

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και έφεραν το ματς στα ίσα στο 58΄με τον Λομίτζε (1-1)...

Στην συνέχεια οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να πετύχουν ακόμα ένα τέρμα που θα τους έδινε την νίκη...και αυτό το πέτυχε η Νέα Αμισσός με τον Κερεμίδη στο 77΄!


Διαιτητής : Παρασκευούδης Α. (Αχθοφορίδης Χ. - Ζαφειρόπουλος Κ.)


Απόλλων Νεροφράκτη (Τάσος Καπαντζάκης) :
Λουλούδης Θ. , Τσάρτσιου (86΄Μπαζογιάν) , Ηλιάδης , Πολυτίδης , Γιουσούφ Ογλου , Μανίτσας , Παπαδόπουλος (75΄Γκαρλιαρίδης) , Σαρόγλου , Λομίτζε , Σούλα , Κοκολιός (59΄Λουλούδης Δ.)


ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού Β΄ (Ιορδάνης Θεοδοσιάδης) : 
Κιουμουρτζής , Ζαχαράκης , Σαλπιγκτίδης , Λουκίδης , Τυπάδης , Μήτρου , Ετόγλου , Κερεμίδης , Ukaj (ημιχ. Τσιρίδης) , Καλλιονίδης , Στάφα.

Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 2ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 2η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης 1/5 η ειδική διαδικασία ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των Ε...