ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Δόξα Δράμας Β΄ - Δόξα Σιταγρών 1-1 : ''μοιρασιά'' ανάμεσα στους ''Μαυραετούς'' !

 (Χ)ωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στους ''Μαυραετούς'' της Δόξας Δράμας Β΄και της Δόξας Σιταγρών που ''μοιράστηκαν'' βαθμούς και γκολ (1-1) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου στην Β΄ΕΠΣ Δράμας!

Έτσι οι ''πιτσιρικάδες'' του Λεωνίδα Βογιατζόγλου έφθασαν τους 28 βαθμούς και έχασαν την πρωτιά στο φινάλε απο τον Άρη Φωτολίβους....και παρά το γεγονός ότι δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου έδειξαν ότι το ταλέντο περισσεύει και πρέπει να προσεχθεί απο τους ιθύνοντες του δραμινού ποδοσφαίρου αναλόγως !

Απο την άλλη πλευρά η Δόξα Σιταγρών που στην επανεμφάνιση της ....στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο μετά την απραξία των τελευταίων ετών έφθασε τους 26 βαθμούς πέτυχε τον στόχο των μπαράζ ανόδου και τώρα μπαίνει στην διαδικασία αυτή χωρίς άγχος ώστε να πετύχει το καλύτερο πλασάρισμα!


Στο αγωνιστικό μέρος τώρα...και σε ένα ελεύθερο παιχνίδι χωρίς βαθμολογικές σκοπιμότητες...οι δύο ομάδες βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα απο τα 11 μέτρα αμφότερες.....
Πρώτα άνοιξαν το σκορ οι Σιταγροί στο 11΄με τον Τσαρσιταλίδη ενώ στο ημίωρο οι γηπεδούχοι του Λεωνίδα Βογιατζόγλου (που είχαν και δύο δοκάρια με τους Κοντογιάννη και Γεωργιάδη) έφεραν το ματς στα ίσα (1-1) το οποίο και παρά τις εκατέρωθεν ευκαιρίες έμελλε να είναι και το τελικό σκορ !

Διαιτητής : Ραβίκαλης Π. (Κοτανίδου Δ. - Ρηγούλης Σ.)

Δόξα Δράμας Β΄(Λεωνίδας Βογιατζόγλου) : 
Μωυσιάδης , Πανταζίδης (80΄Κριθαρίδης) , Σταυρόπουλος , Χατζηαθανασιάδης , Κοτζαμάνης , Χατζηγεωργιάδης , Γεωργιάδης (80΄Κυριακίδης ) , Μιχαηλίδης (80΄Νοάρδος) , Κοντογιάννης , Ελευθεριάδης (ημιχ. Μουρατίδης) , Μητρούσης (65΄Βασιλειάδης) .


Δόξα Σιταγρών ( Τάσος Λευκόπουλος) : 
Gurgenidze , Κολγκέκα , Ιωσηφίδης Χ. , Δεληγιώρογλου Α. (53΄Θεοδωρίδης) , Παρασκευαϊδης , Τρυφίδης , Τσιχλακίδης , Τοσούνογλου , Khalil , Τσαρσιταλίδης (17΄Αθανασιάδης Κ.) , Ιωσηφίδης Ν. 


Superleague 2 : LIVE SCORES η 6η αγωνιστική των play-offs & play-out! (Σάββατο 20/4 , 16:00)

  Με    την 6η αγωνιστική  των play-offs και play-out συνεχίζεται σήμερα Σάββατο 20/4  το πρωτάθλημα της  Σούπερ Λίγκ 2  και η ''Ο&#...