ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου - Εθνικός Αστ. Καλλιφύτου 1-1 : ''αλληλοεξουτερώθηκαν'' ...αμφότεροι !

Παιχνίδι για γερά νεύρα έγινε το απόγευμα του Σαββάτου , στο Δημοτικό γήπεδο Κάτω Νευροκοπίου...εκεί όπου ο τοπικός Ακρίτας και Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου έμειναν στο 1-1 .

Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου

Έτσι αμφότερες οι ομάδες έ(Χ)ασαν έδαφος στην βαθμολογία βλέποντας παράλληλα το Δοξάτο να πλησιάζει απο κάτω....

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα...το σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο με το Νευροκόπι να χάνει μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Σέγγου να περνά μόλις αουτ....και στο 23' να ανοίγει το σκορ ,οταν σε γέμισμα από τα εξαιρετικά πόδια του Χατζηλαζαρίδη η μπάλα διαπέρασε την άμυνα των φιλοξενούμενων και στην πορεία της βρέθηκε ο επερχόμενος Τσενεκλίδης που με σουτ στην κίνηση κέρδισε τον Τσαγγαλίδη.

Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου
Η Καλλίφυτος πίεσε για την ισοφάριση...και έφτασε στο γκολ ,οταν μετά από σουτ του Ταχτσόγλου ο Αλεξίου έκανε ασθενή απόκρουση...με τον Ασλανίδη να βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση και να κάνει πολύ εύκολα το 1-1 . Παρά την ισοφάριση ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν έπεσε και η Καλλίφυτος αύξησε την πίεση φθάνοντας μάλιστα μια ανάσα από την ανατροπή οταν σε γύρισμα του Μαντά ο Αλεξίου έδιωξε , με την μπάλα να καταλήγει στα πόδια του Ασλανίδη ο οποίος σάστισε από κοντά και δεν καταφερε να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του .

Το σκηνικό στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε ωστόσο ...με την κόπωση να επηρεάζει εμφανώς τις δύο ομάδες που προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο γκολ...και παρ'όλο που δεν υπήρχαν πολλές μεγάλες ευκαιρίες αλλά εκατέρωθεν δυνατές μονομαχίες και αντεπιθέσεις.

Ο Ακρίτας απείλησε πρώτος...αλλά το σουτ του Τολμαΐδη πέρασε αουτ ενώ η Καλλίφυτος που ήταν πιο πιεστική και είχε σε μεγάλα κέφια τον Παρουτσή, έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 82' οταν μετά από ενέργεια του τελευταίου η μπάλα κατέληξε στα πόδια του Φουρουντζή,με τον Αλεξίου να απομακρύνει σωτήρια με τα πόδια...

Τελικά το 1-1 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα ...

Παρακάτω δείτε την ΄΄ταυτότητα΄΄ της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :



Επιμέλεια : Κυριάκος Τσακιρίδης 


Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 33ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

Με την 33η και προ-τελευταία αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας όπου σημει...