ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Δόξα Πετρούσας - Γ.Σ. Προσοτσάνης 1-1 : ''μοιρασιά'' στο ντέρμπι ....μετά απο 372 ημέρες έ(Χ)ασε την κορυφή η Προσοτσάνη !

 (Χ)ωρίς νικητή έληξε το μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας μεταξύ Δόξας Πετρούσας και Γ.Σ. Προσοτσάνης με τις δύο ομάδες να ''μοιράζονται'' μπροστά σε ένα κατάμεστο γήπεδο Πετρούσας ....βαθμούς και γκολ (1-1) !

Έτσι οι φιλοξενούμενοι έφθασαν τους 47 βαθμούς και έπεσαν απο την κορυφή μετά απο περίπου 370 ημέρες και κάτι (στις 19/3/22 τερμάτιζαν στην 2η θέση του 2ου ομίλου στο περυσινό πρωτάθλημα και έκτοτε δεν είχαν αποχωριστεί την κορυφή) ενώ οι γηπεδούχοι για ένα ακόμη ντέρμπι κατέθεσαν πάθος παρά την δεινή βαθμολογική θέση που βρίσκονται!


Στο αγωνιστικό μέρος τώρα....οι ομάδες είχαν απο ένα ημίχρονο , με την Προσοτσάνη να μπαίνει καλύτερα στο ματς να προηγείται στο 24΄με τον φορμαρισμένο Γουνατίδη ενώ στα τελειώματα του ημιχρόνου ο ίδιος παίκτης είχε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της Προσοτσάνης ...

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν με περισσότερη διάθεση ...έφεραν το ματς στα ίσα με τον Καλλέργη (64΄)  ενώ είχαν και δοκάρι με τον Γάϊδα νωρίτερα ....

Τελικά το σκορ έμεινε χωρίς να αλλάξει (1-1) με τους γηπεδούχους να παίρνουν ακόμη ένα βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν να ανέβουν ακόμα περισσότερο βαθμολογικά ενώ απο την άλλη πλευρά όπως προείπαμε η Προσοτσάνη αποχωρίστηκε την κορυφή μετά απο έναν ολόκληρο χρόνο !

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :




Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : το πρόγραμμα της πρεμιέρας σε όλους τους ομίλους!

 Έφθασε λοιπόν η πολυπόθητη ώρα για τις πρωταθλήτριες των Ενώσεων ...που θα διεκδικήσουν την άνοδο τους μέσω των αγώνων μπαράζ ! Σίγουρα η σ...