ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Πανθρακικός - Πανδραμαϊκός 1-0 : ήττα στην Κομοτηνή για τους Δραμινούς...που άρχισαν να κοιτάνε προς τα κάτω ! (vid)

 Τεράστια νίκη με σκορ 1-0 πανηγύρισε ο Πανθρακικός κόντρα στον Πανδραμαϊκό στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Μπροστά σε περίπου 800 φιλάθλους στο ΔΑΚ Κομοτηνής, περισσότερους από κάθε άλλη φορά, ο Πανθρακικός πήρε σπουδαίο τρίποντο με λυτρωτή τον Γιαννακιτσίδη στο φινάλε μέσα σε πανηγυρισμούς.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της σιδηροδοομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Η ομάδα της Κομοτηνής απείλησε πρώτη, με την κεφαλιά του Βάσκου ύστερα από σέντρα του Γκουτσίδη στο 10ο λεπτό να περνάει άουτ.

Το παιχνίδι ήταν πολύ δυναμικό, χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες στο πρώτο μέρος.

 Στο 30ο λεπτό ο Κοτσάκης μπλόκαρε το σουτ του Μαχαίρα, ενώ στο 35ο λεπτό το σουτ του Χακάν πέρασε άουτ, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα.

Η πρώτη φάση για τους παίκτες του Νίκου Μπαχαρίδη στο β’ μέρος ήρθε από τον Χιντζίδη, με το απευθείας χτύπημα φάουλ να περνάει λίγο δίπλα από την εστία του Μάτζαρη.

Στο 65ο λεπτό άλλαξαν οι ισορροπίες του παιχνιδιού, καθώς ο Μπάμπουρας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τους φιλοξενούμενους με παίκτη λιγότερο.

Στο 67ο λεπτό ο Μάτζαρης απομάκρυνε με δυσκολία τη νέα εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη, ενώ στο 80ο λεπτό ο Πανθρακικός απείλησε με ακόμα μια εκτέλεση φάουλ, αυτή του φορά του Θανάση Ντίνα, ωστόσο πέρασε άουτ.

Στο 84ο λεπτό ο Γιαννακιτσίδης λύτρωσε με γκολάρα την ομάδα της Κομοτηνής. Ο Μπαϊκαρά σέντραρε, ο Ντίνας βρήκε τον Γιαννακιτσίδη με κεφαλιά πάσα και ο τελευταίος με φανταστικό γυριστό βρήκε δίχτυα και άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Ο Πανθρακικός έφτασε κοντά στο να κλειδώσει το τρίποντο, με τον Μητρούση να απομακρύνει με υπερένταση πάνω στη γραμμή το σουτ του Βάσκου.

Η τελευταία φάση στο παιχνίδι ανήκε στον Πανθρακικό με το σουτ του Γιαννακιτσίδη να περνάει λίγο άουτ και το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Μετά το τρίποντο ο Πανθρακικός κράτησε για 9η αγωνιστική το αήττητο στο «κάστρο» του ΔΑΚ Κομοτηνής και ανέβηκε στους 32 βαθμούς και την 5η θέση, ενώ ο Πανδραμαϊκός έπεσε στην 7η θέση με 26 βαθμούς.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μπαχαρίδης): 
Kοτσάκης, Καλογρανάς, Χιντζίδης, Κούσουλας, Σιδηρόπουλος, Σμάλης, Χακάν Βελή (86′ Βαφειάδης), Γκουτζίδης (57′ Μπαϊκαρά), Στοΐνοβιτς (57′ Ντίνας), Φουρλατάρας (57′ Γιαννακιτσίδης), Βάσκος.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ (Στοΐλας): 
Μάτζαρης, Μεντής, Μητρούσης, Βασίλιεβιτς, Μαχαίρας, Χατζηκυριάκου, Αχαλινόπουλος, Γιαννόπουλος, Κουκόλης, Μπάμπουρας, Παυλίδης.


* Δείτε στο παρακάτω video (μέσα απο την LEGA TV) 
τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης !


Επιμέλεια : Δημήτρης Μπακιρτζής (thrakisports.gr)

Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 33ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

Με την 33η και προ-τελευταία αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας όπου σημει...