ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Δόξα Δράμας – Νέστος Χρυσούπολης 0-2 : άτυχη η δραμινή ομάδα....δικαιούταν κάτι παραπάνω!

 Στο γήπεδο της Δόξας, η Δραμινή ομάδα αντιμετώπισε τον πολύ φορμαρισμένο Νέστο Χρυσούπολης του Νίκου Κεχαγιά απο τον οποίο ηττήθηκε με σκορ 0-2 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας ....

Δόξα Δράμας (photo : sportdrama.gr)

Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες αλληλουεξωδετερώθηκαν, με εκατέρωθεν δυνατές μονομαχίες αλλά δεν δημιουργήθηκαν φάσεις τόσο στα καρέ του Ηλιάδη όσο και στου Νομικού .

Η μοναδική τελική στην εστία στο πρώτο ημίχρονο ήταν και αυτή που έφερε το γκολ για την ομάδα της Χρυσούπολης στο 44',οταν σε φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή ο αρχηγός του Νέστου Μενίκου,ανέλαβε την εκτέλεση...η μπάλα βρήκε στο τείχος και ξεγέλασε τον άτυχο Ηλιάδη.

Με αυτό το σκορ οι ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, και με τον εκνευρισμό στα ύψη,τόσο για τον προκλητικό πανηγυρισμό του σκόρερ όσο και για τα αλλεπάλληλα λανθασμένα σφυρίγματα του διαιτητή Τζίκα.

Στην επανάληψη το παιχνίδι είχε την ίδια εικόνα με αυτήν του πρώτου ημιχρόνου και στην πρώτη φάση που δημιουργήθηκε από του φιλοξενούμενους έγινε και το 0-2 μετά από διπλή προσπάθεια του Σέα στο 78'.

Οι Μαυραετοί προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί και να φτάσουν στο γκολ,αλλά δεν τα κατάφεραν με την μοναδική αξιοσημείωτη ευκαιρία να ανήκει στον Οικονομίδη στο 92', η κεφάλια του οποίου κατέληξε στο δοκάρι του Νομικού.


ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Γιάννης Αποστολίδης):
Ηλιάδης, Ιορδανίδης Αρ. (75′ Παπαϊωάννου),  Φραγκούλης, Αγιώτης, Θεοδοσιάδης, Ρούτσης , Περσίδης (63′ Οικονομίδης), Κόντος (75′ Ιορδανίδης Χρ.), Μπλιός (63′ Κυριακίδης Δημ.), Σαμπανίδης, Χατζηδημητρίου (83′ Κυριακίδης Σάββας).


ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Νίκος Κεχαγιάς):
 Νομικός, Τουρσίδης (46′ Πανταζής) , Αδαμίδης,
Ζαχαράκης, Λούμου, Γκατζολάρι, Σέα (86′ Γιάνκοβιτς), Μενίκου (83′ Νιφτάρι), Κούτεφ (91′ , Πολίμος, Ράνος.


Eπιμέλεια : Κυριάκος Τσακιριδης 

A΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 (αφιέρωμα μέρος 1ο) : γενικά στατιστικά του πρωταθλήματος !

 Έφθασε λοιπόν η ώρα ...μετά απο αρκετούς μήνες δράσης (για τις ομάδες) και άρθρων (για εμάς) , να κάνουμε ''βουτιά'' στον κ...