ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Μεγ.Αλέξ. Αγίου Αθανασίου - Δόξα Βώλακα 0-0 : έ(Χ)ασαν την ευκαιρία να ανέβουν μόνοι στην κορυφή !

 (Χ)ωρίς νικητή και στο ''μηδέν'' (0-0) κυμάνθηκε η αναμέτρηση στο γήπεδο του Αγίου Αθανασίου ανάμεσα στον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο και την Δόξα Βώλακα , στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Δόξα Βώλακα 

΄Ετσι οι φιλοξενούμενοι έχασαν την μεγάλη ευκαιρία να περάσουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα για πρώτη φορά την φετινή περίοδο και αρκέστηκαν στο να ''συγκατοικήσουν'' μαζί με την Προσοτσάνη έχοντας αμφότεροι 46 βαθμούς....ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''ερυθρόλευκοι'' ανέβηκαν στους 33 βαθμούς και την 6η θέση !


Στο αγωνιστικό μέρος τώρα...και σε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι , το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς την μεγάλη ευκαιρία ...με τον Μέγα Αλέξανδρο να παρατάσσεται μεσοαμυντικά και την φιλοξενούμενη Δόξα να προσπαθεί να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων....

Άγιος Αθανάσιος 

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τις γραμμές τους ώστε να φθάσουν στο γκολ....κάτι στο οποίο βρέθηκαν κοντά στο 63΄όταν ο Γιάννης Σίγγος έχασε ένα γκολ ...απο αυτά που δεν χάνονται σε κενή εστία!

Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος ''σφραγίζοντας''  τις όποιες προσπάθειες των δύο ομάδων ...

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :




Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : την Τρίτη 2/4 η κλήρωση των αγώνων!

Την ερχόμενη Τρίτη 2/4 θα διεξαχθεί η κλήρωση των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων όπω...