ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Δόξα Δράμας - Θερμαϊκός 0-0 : έ(Χ)ασε έδαφος η δραμινή ομάδα ! (vid)

 Στο γήπεδο της Δράμας,και σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι χωρίς τέρματα Δόξα και Θερμαϊκός Θερμής ήρθαν ισόπαλοι.

Δόξα - Θερμαϊκός 0-0 (photo:Χριστίνα Γεωργιάδου / sportdrama.gr)

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο με την Δόξα να δημιουργεί πολύ σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο μισάωρο, με την μεγαλύτερη να είναι αυτή του 12' οταν ο Κόντος εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά με την μπάλα να καταλήγει στον Χατζηδημητρίου που έπιασε την κεφαλιά και τον τον Σαββίδη να απομακρύνει ενστικτωδώς σε κόρνερ.

Στα μέσα του ημιχρόνου η Δόξα κινδύνευσε να χάσει τον Φραγκούλη,οταν σε χτύπημα αμυντικού των φιλοξενούμενων έδειχνε να έχει θέμα στον αστράγαλο,όμως με την αυταπάρνηση που τον διακρίνει συνέχισε στο παιχνίδι.

Στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο του 1ου ημιχρόνου ο Θερμαϊκός έγινε πιο δραστήριος και έχασε την πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 31' όταν η κεφαλιά του Τσιάτσιου από πολύ κοντινή απόσταση ανάγκασε τον Ηλιάδη σε μια εντυπωσιακή επέμβαση.

Οι παίκτες του Θερμαϊκού δεν κατέβασαν απόδοση και σε μια υπέροχα εκδηλωμένη επίθεση στο 43' ο Κουρέλας γύρισε στον Δεινόπαπα και ο Ηλιάδης στην προσπάθεια του να τον εμποδίσει τον ανέτρεψε με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι (απόφαση που αμφισβητήθηκε από τους Δραμινούς).

Το πέναλτι εκτέλεσε ο κινητήριος μοχλός των Θεσσαλονικιών και καλύτερος τους παίκτης Λάλκοβιτς αλλά ο Ηλιάδης με το αριστερό χέρι κατάφερε να αποκρούσει την μπάλα και να στείλει τις ομάδες στα αποδυτήρια με ισόπαλο σκορ .

Στο 2ο ημίχρονο είδαμε ένα ακόμα πιο ανοικτό παιχνίδι μιας και η κόπωση ήταν εμφανής με την Δόξα να έχει τις ευκαιρίες για το γκολ και τον Θερμαϊκό να μην απειλεί με ουσία.

Στο 53' ο Χατζηδημητρίου μετά από σύγχυση στην άμυνα του Θερμαϊκού βρέθηκε μόνος στην περιοχή,και έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Σαββίδη .

Στο 76' χάθηκε άλλη μια ευκαιρία από τον Σαμπανίδη που αμαρκάριστος μετά από φάουλ του Κόντου πήδηξε ψηλότερα όλων αλλά δεν κατάφερε να βρει εστία.

Έτσι,μοιραία φτάσαμε στο 0-0 αποτέλεσμα που αφήνει γλυκόπικρη γεύση στην Δραμινή ομάδα αφού η αναποτελεσματικότητα στο επιθετικό κομμάτι δεν της κόστισε και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Ηλιάδη,πήρε έναν βαθμό που σίγουρα θα φανεί πολύτιμος για την συνέχεια.


ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Γιάννης Αποστολίδης):
Ηλιάδης, Φραγκούλης, Παπαϊωάννου, Αγιώτης, Θεοδοσιάδης, Ρούτσης(79′ ‘ Ανθουλάκης), Οικονομίδης (57′ Ιωσηφίδης), Μπλιός (57′ Πιτσόλης), Κόντος (79′ Περσίδης), Σαμπανίδης, Χατζηδημητρίου( 70′ Κυριακίδης Δ.).


ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ (Γιώργος Κούτσης):
Σαββίδης, Στοϊνοβιτς (87′ Αθανασιάδης), Κουράλας, Παπαστεργιανός, Τσιάτσιος, Τσιούχας, Λαλκοβιτς, Αναστασιάδης (70′ Βαβλάκης), Σαλιάρης, Παπαδόπουλος (77′ Μουτζούρης), Δεινόπαπας.


* Δείτε στο παρακάτω video (μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος) τα στιγμιότυπα του αγώνα σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου .



Επιμέλεια : Κυριάκος Τσακιρίδης

ΕΠΣ Δράμας : το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου! (30-31/3) ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

 Επιστροφή...στην ΄΄κανονικότητα΄΄ και την πλήρη δράση στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας , μετά την διακοπή για την διεξαγωγή του τελικ...