ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Hρακλής Μαυροβάτου - Ακρίτας Νέας Κρώμνης 4-3 : νίκη για τον ''Γηραιό'' ...μετά απο 84 ημέρες...με χατ-τρικ του Ελευθεριάδη στο τελευταίο 20λεπτό !!!

 Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον Ηρακλή Μαυροβάτου που επικράτησε σε ένα συναρπαστικό ματς με σκορ 4-3 του Ακρίτα Νέας Κρώμνης στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου στην Β΄ΕΠΣ Δράμας !

Ηρακλής Μαυροβάτου

Μια νίκη που περίμεναν πως και πως οι γηπεδούχοι...αφού η τελευταία ήταν πριν 84 ημέρες ή αλλιώς πριν 10 αγωνιστικές (!!!) και με αυτήν ο ''Γηραιός'' έφθασε τους 12 ...έναν λιγότερο απο την προνομιούχο θέση των play-offs !!!!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ...ο Ακρίτας Ν. Κρώμνης μπήκε καλύτερα στο ματς ...προηγήθηκε με 0-2 στο 59΄με δύο προσωπικά τέρματα του Γιάννη Μωυσιάδη και μέχρι το 66΄θα πίστευε κανείς ότι οι ''κιτρινόμαυροι'' θα έπαιρναν το τρίποντο...

Ακρίτας Ν. Κρώμνης 

Απο εκείνο το σημείο και μετά όμως ξεκίνησε η αντεπίθεση των γηπεδούχων (που έχασαν στο 13' με τραυματισμό τον Κονδυλίδη ) αρχικά με τον Σωτηριάδη να μειώνει σε 1-2 στο 66΄...

Ο Ελευθεριάδης με δύο τέρματα (74' , 83΄) ανέτρεψε το σκορ...αλλά ο Στέλιος Σαββίδης (Αγιάλα) ξαναέφερε το ματς στα ίσα πριν το φινάλε στο 89΄(3-3) !!!

Ωστόσο ο Ελευθεριάδης είχε διαφορετική άποψη στο 93΄δίνοντας το πολυπόθητο τρίποντο στον Μαυρόβατο μετά απο 84 ημέρες ....πετυχαίνοντας παράλληλα ένα  απίστευτο χατ-τρικ μέσα σε 20 λεπτά !!!


Διαιτητής : Χασιώτης Ε. (Νικολαϊδου Χ. - Δημητριάδου Φ.)


Ηρακλής Μαυροβάτου (Παναγιώτης Καλατζίδης) : 
Πουλάρια , Τικταπανίδης (53΄Καλτσίδης) , Κωσταντινίδης , Βουνοτραπίδης , Χρυσόπουλος Ν. , Μουρούζης , Σωτηριάδης , Αγγελίδης , Ελευθεριάδης , Κονδυλίδης (13΄λ.τ. Χρυσόπουλος Π. ) , Συμεωνίδης (53΄Χότζα) 


Ακρίτας Νέας Κρώμνης (Παναγιώτης Μεσσήνης) : 
Παπαλαζάρου Ι. , Καπαγερίδης Π. , Σαμολαδας , Ταντσίδης Ρ. , Ταντσίδης Α. , Σαββίδης Σ. , Μωυσιάδης Σ. , Καπαγερίδης Χ. , Μωυσιάδης Ι. (69΄Σαββίδης Α.) , Παπαδόπουλος Μ. , Κουντουράς (80΄Χατζηλαζάρου) .


Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : το πρόγραμμα της πρεμιέρας σε όλους τους ομίλους!

 Έφθασε λοιπόν η πολυπόθητη ώρα για τις πρωταθλήτριες των Ενώσεων ...που θα διεκδικήσουν την άνοδο τους μέσω των αγώνων μπαράζ ! Σίγουρα η σ...