ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Δόξα Δράμας : κατέθεσε αίτημα (που έγινε δεκτό) στην ΕΠΟ για ενός λεπτού σιγή στο ματς με τον Ορφέα εις μνήμην των δύο πιλότων !

 Αίτημα για να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των δύο πιλότων μας κατατέθηκε χθες απο την Δόξα Δράμας προς την ΕΠΟ, τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος μας.

Ο αδόκητος χαμός δύο νέων ανθρώπων που αφιέρωσαν τη ζωή τους στην πατρίδα μας είναι λόγος που συγκινεί και συνταράζει κάθε Έλληνα και το αίτημα για την απόδοση τιμής μέσα από μια σιγή ενός λεπτού είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προτείνουμε στη μνήμη των δύο παλικαριών μας..
Η δραμινή καταγωγή, από το δικό μας τόπο, το Γρανίτη Δράμας, του σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη είναι ένας ακόμη πολύ βασικός λόγος που οδήγησε επιτακτικά στην κατάθεση του παρακάτω αιτήματος προς την ΕΠΟ:

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ''Μαυραετών'' :
«Ανταποκρινόμενοι στο αίτημα των συμπολιτών μας, όπως επανειλημμένα μας έχει εκφραστεί μετά τον αδόκητο χαμό των δύο πιλότων μας, του κυβερνήτη, σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη με καταγωγή από το Γρανίτη Δράμας και του υποσμηναγού Μάριου - Μιχαήλ Τουρούτσικα, σας θέτουμε αίτημα για σιγή ενός λεπτού πριν την έναρξη του Σαββατιάτικου αγώνα της ομάδας μας με τον Ορφέα στην Ξάνθη.
Θεωρούμε ότι αποτελεί ελάχιστο φόρο τιμής στους ήρωες μας που πιστοί στο καθήκον τους έδωσαν το υπέρτατο αγαθό, την ίδια τη ζωή τους για την πατρίδα μας.

Για το δ.σ. του Γ.Σ. Δόξα Δράμας
Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Περσίδης»

Η απάντηση ήρθε άμεσα με αποδοχή του αιτήματος μας καθώς ανέφερε ότι: «Το αίτημα σας έχει καταχωρηθεί στο Φ.Α.»

Έτσι στο αυριανό παιχνίδι της ομάδας μας με τον Ορφέα στην Ξάνθη θα κρατηθεί ενός λεπτού στη μνήμη του σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη και του υποσμηναγού Μάριου - Μιχαήλ Τουρούτσικα που πλέον ανήκουν στο Πάνθεον των ηρώων της πατρίδας μας !!!

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : το πρόγραμμα της πρεμιέρας σε όλους τους ομίλους!

 Έφθασε λοιπόν η πολυπόθητη ώρα για τις πρωταθλήτριες των Ενώσεων ...που θα διεκδικήσουν την άνοδο τους μέσω των αγώνων μπαράζ ! Σίγουρα η σ...