ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Αετός Βαθυτόπου - Άρης Αμπελακίων 7-1 : τρίτη σερί νίκη για τους Ακρίτες !

 Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Αετό Βαθυτόπου που επικράτησε με το ευρύ σκορ 7-1 επί του ουραγού Άρη Αμπελακίων στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι Ακρίτες συνέχισαν την ανοδική τους πορεία φθάνοντας τους 15 βαθμούς (με παιχνίδι λιγότερο αυτό με την Γραμμένη το οποίο συνεχίζεται αύριο Τετάρτη 22/2 απο το 28΄με το σκορ στο 0-0) ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''κιτρινόμαυροι'' παρέμειναν χωρίς βαθμό...παρατασσόμενοι με ένδεκα ποδοσφαιριστές στην αναμέτρηση....

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15΄με τον Στέλιο Κυριακίδη του Σταύρου ενώ διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Ραφαήλ Παπαδόπουλο στο 36΄με το 2-0 να είναι σκορ ημιχρόνου!

Στην επανάληψη ανέβασαν ρυθμό και με τους Κουγιουμτζόγλου (52΄) , Μαυρόπουλο Δ. (73΄) , Μαυρόπουλο Ι. (78΄) ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 5-0 !

Ο Κυπριζλής στο 80΄πέτυχε το ''γκολ της τιμής'' για τα Αμπελάκια για να έρθει ο Γιώργος Μαυρόπουλος με δύο προσωπικά γκολ (82΄, 86΄) να διαμορφώσει το τελικό σκορ 7-1!!


Διαιτητής : Δημόπουλος Κ. (Δημητριάδου Φ. - Ζαχαρόπουλος Κ.)


Αετός Βαθυτόπου (Γιώργος Κουρτίδης) :
Στάϊκος , Μαυρόπουλος Γ. , Τσέλας (60΄Αλεξανδρίδης), Μαυρόπουλος Δ. ,Κουγιουμτζίδης (51΄Παρμαξίδης) , Κυριακίδης , Κουγιουμτζόγλου (60΄Κεσίδης) ,Ουζουνίδης (36' λ.τ. Παπαδόπουλος Ε.) , Παπαδόπουλος Ρ. , Μαυρόπουλος Ι. , Τσακίρης.


Άρης Αμπελακίων (Γιώργος Κάλφας) : 
Κωσταντινίδης , Πατέλης , Ψωμαδάκης Μ. , Κυπριζλής , Χριστόπουλος , Θωμαϊδης , Ζιώγας , Ψωμαδάκης Π. , Γλάβας , Σιαμίδης , Σίσκος.

ΕΠΣ Δράμας : το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου! (30-31/3) ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

 Επιστροφή...στην ΄΄κανονικότητα΄΄ και την πλήρη δράση στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας , μετά την διακοπή για την διεξαγωγή του τελικ...