ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Ακρίτας Νέας Κρώμνης - Απόλλων Νεροφράκτη 3-3 : (Χ)ορταστική μοιρασιά ! (vid)

 (X)ωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ακριτα Νέας Κρώμνης και τον Απόλλων Νεροφράκτη οι οποίοι αναδείχθησαν ισόπαλοι με σκορ 3-3 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β΄ΕΠΣ Δράμας!

Έτσι οι ''κιτρινόμαυροι'' έφθασαν τους 12 βαθμούς και βρίσκονται στην προτελευταία θέση ενώ οι φιλοξενούμενοι έφθασαν τους 22 βαθμούς και ''κλείδωσαν'' την είσοδο στην πρώτη τετράδα!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ....ο Νεροφράκτης μπήκε αρκετά δυνατά αφού στο 30' ήδη βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 0-3 χάρη σε τέρματα των Γκαρλιαρίδη (20' , 30') και Σαρόγλου (28΄) ενώ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο αειθαλής Στέλιος Σαββίδης μείωσε το σκορ σε 1-3 !

Με την αρχή της επανάληψης οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεση ....έβγαλαν αντίδραση και στο 52΄ο Σαββίδης ''ζευγάρωσε'' τα προσωπικά του τέρματα μειώνοντας σε 2-3!

Στο 60΄ο Μωυσίδης θα κρατήσει τον Ακρίτα στο παιχνίδι όταν θα αποκρούσει εξ επαφής σουτ του Λομίτζε...

Στο 72΄ο Σαββίδης θα απειλήσει εκ νεου αλλά η μπάλα έφυγε αουτ...

Στο 78΄ο Σαββίδης με κεφαλιά αναγκάζει τον Λουλούδη να διώξει με υπερένταση.....

....και στο 90΄ο Σαββίδης ....''σέρβιρε'' ....και ο Μωυσιάδης έφερε το ματς στα ίσα (3-3) !!!


Διαιτητής : Αχθοφορίδης Ν. (Ζάμπας Χ. - Κορμούλης Θ.) 


Ακρίτας Νέας Κρώμνης ( Παναγιώτης Μεσσήνης) :
Μωυσίδης , Καπαγερίδης Π. , Ταντσίδης Ρ. , Χατζηλαζάρου (32΄Αλβανός) , Σαββίδης , Τσαϊρίδης Γ. , Καπαγερίδης Χ. , Μωυσιάδης , Μαβίδης , Ξυγιντζής (61΄Τσαϊρίδης Δ.).


Απόλλων Νεροφράκτη (Τάσος Καπαντζάκης) :
Λουλούδης Θ. , Θωϊδης , Ηλιάδης (57΄Λεϊλόγλου) , Τσάρτσιου (78΄Ιντζόγλου) , Γιουσουφ Ογλου (61΄Μανίτσας) , Ζαγορίδης (78΄Σούλα) , Πολυτίδης ,Αραμπατζής , Λομίτζε , Σαρόγλου (57΄Μπεζάτι) , Γκαρλιαρίδης .


Δείτε στο παρακάτω video
(μέσα απο την κάμερα της Σταρ Β. Ελλάδος) ,
 τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης
 σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου.


A' EΠΣ Δράμας : η πολυτιμότερη ενδεκάδα της 26ης αγωνιστικής !

    Με την 26η αγωνιστική  oλοκληρώθηκε το σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας....και όπως κάθε εβδομάδα  (έστω και καθυστερημένα ...