ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Δόξα Βώλακα - Α.Ε. Καλαμπακίου 3-2 : ''λύτρωση'' στο φινάλε για τους ''Μαυραετούς'' !

 Επιστροφή στις νίκες μετά απο δύο σερί ισοπαλίες για την Δόξα Βώλακα που επικράτησε με σκορ 3-2 επί της Α.Ε. Καλαμπακίου στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας!

Έτσι οι ''Μαυραετοί'' μετά και την ήττα της Προσοτσάνης στον Καλαμώνα μείωσαν στον έναν βαθμό την απόσταση απο την κορυφή ενώ οι ''κιτρινόμαυροι'' παρέμειναν στους 28 βαθμούς!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα...το παιχνίδι τα είχε όλα !!!

Πέντε γκολ....δύο δοκάρια ....δύο κόκκινες ....δύο πέναλτι !!!!!

Θέλετε και άλλα ;;;;

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν πολύ γρήγορα με σκορ 2-0 ( 5΄Στάϊκος , 8΄Μποσκοψίου) αιφνιδιάζοντας το Καλαμπάκι!

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι ωστόσο η ευκαιρία που είχε ο Καπτέλι στο 39΄να ξαναβάλει την ΑΕΚ στο ματς πήγε χαμένη αφού το πέναλτι που εκτέλεσε ...βρήκε το δοκάρι και έφυγε αουτ!

Στην επανάληψη και με το ξεκίνημα (48') ...ο Αγγελόπουλος μείωσε και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι (2-1) ...

Oι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό μετά την μείωση χάνοντας αρκετές ευκαιρίες και στο 77΄απέκτησαν και αριθμητικό πλεονέκτημα αφού ο Παναγιώτογλου του Καλαμπακίου αντίκρισε την κόκκινη κάρτα αφού απέτρεψε προφανή ευκαιρία για επίτευξη τέρματος!

Παρά το γεγονός ότι μείνανε με παίκτη λιγότερο οι ΄΄κιτρινόμαυροι'' βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισαν και πάλι με τον Αγγελόπουλο στο 92' !!!

Στο 94΄ο Μποσκοψίου των γηπεδούχων αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για αντιαθλητική συμπεριφορά...στο 96΄ο Σίγγος ''σημάδεψε'' το κάθετο δοκάρι...και στο 97' η ΄΄χρυσή αλλαγή'' που είχε περάσει λίγα λεπτά πριν...ο Τσαμπάζης θα δώσει το πολύτιμο τρίποντο στους γηπεδούχους!!!!!

Παρακάτω δείτε την ΄΄ταυτότητα΄΄ της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :



* photos : official page fb Δόξα Βώλακα

ΕΠΣ Δράμας : το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου! (30-31/3) ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

 Επιστροφή...στην ΄΄κανονικότητα΄΄ και την πλήρη δράση στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας , μετά την διακοπή για την διεξαγωγή του τελικ...