ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Άρης Φωτολίβους - Μεγ.Αλέξ. Γραμμένης 3-1 : πήρε το ντέρμπι ....και ''αγκάλιασε'' την πρωτιά !

 Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον Άρη Φωτολίβους που επικράτησε στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας που επικράτησε με σκορ 3-1 του αξιόμαχου Μέγα Αλέξ. Γραμμένης !

Έτσι τα ''καναρίνια'' έφθασαν τους 26 βαθμούς και παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ενώ οι ''ερυθρόλευκοι'' παρέμειναν στους 21 βαθμούς με ένα παιχνίδι λιγότερο όμως ...αυτό με τον Αετό Βαθυτόπου (Τετάρτη 22/2) το οποίο είχε διακοπεί στο 28' (0-0) λόγω έντονων καιρικών φαινομένων.

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα...και σε ένα δυνατό και γεμάτο ποδοσφαιρικό παιχνίδι , οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 5΄είχαν δοκάρι με τον Χατζησαββίδη ο οποίος πανέξυπνα με λόμπα προσπερασε τον Δικταπανίδη αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι!

Στο 7΄το Φωτολίβος απείλησε με τον Κωσταντινίδη την κεφαλιά του οποίου όμως έδιωξε ο Γιάγκου και στο 9΄ο Ρουμελιώτης εκτέλεσε φάουλ ...η μπάλα έσκασε μπροστά στον Γιάγκου που αιφνιδιάστηκε και ο Νεβεσκιώτης απο κοντά άνοιξε το σκορ !

Στο 17΄ο Χατζησαββίδης χάνει μεγάλη ευκαιρία αφού καθυστερεί μέσα στην περιοχή και δίνει την ευκαιρία στον Δικταπανίδη να επέμβει και στο 28΄ο Νεβεσκιώτης με ένα ατομικό σλάλομ σούταρε στην τελική προσπάθεια και είδε την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω απο τα δοκάρια!

Στο 35΄ο Καραγιαννίδης έφερε το ματς στα ίσα (1-1) που ήταν και σκορ ημιχρόνου όταν εκτέλεσε απο θέση έξω δεξιά και απο απόσταση 30μ. η μπαλα πέρασε απ'όλους ...έσκασε μπροστά στον Δικταπανίδη που αιφνιδιάστηκε και κατέληξε στα δίχτυα!

Στην επανάληψη το ματς συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο...η Γραμμένη είχε καλές στιγμές με τον Χατζησαββίδη και τον Αμπατζόγλου ωστόσο τα καναρίνια με δύο γκολ μέσα σε ένα τέταρτο (60΄Ρουμελιώτης , 75΄Ευσταθιάδης) ''κλείδωσαν'' ένα πολύτιμο τρίποντο!


Διαιτητής : Παρασκεύούδης Ν. (Μαρμαρίδης Α. - Ανδρεόγλου Σ.) 


Άρης Φωτολίβους (Γιάννης Όμπασης) :
Δικταπανίδης Α. , Τασσάκης , Χαρπαντίδης (70΄Δικταπανίδης Χ.) ,Γκουζής , Παρασκεύας , Λέκοβιτς , Κωσταντινίδης Α. (60΄Σεραφειμίδης ) , Μυτσκίδης , Ρουμελιώτης , Ευσταθιάδης , Νεβεσκιώτης (80΄Γεωργιάδης Λ.) .


Μέγ.Αλέξ. Γραμμένης (Αγάπιος Παπαδόπουλος) : 
Γιάγκου , Λύτρας (63΄Bayraktari) , Χατζής , Τσαβδαρίδης , Σαμαράς (ημιχ. Ελευθεριάδης) , Κωσταντινίδης , Καραγιαννίδης Γ. (72΄Αθανασιάδης Χ.) , Αμπατζόγλου , Τοσούνογλου (ημιχ. Αθανασιάδης Τ.) , Χατζησαββίδης , Φερφέρης (63΄Τρελόπουλος)


Δείτε στο παρακάτω video
(μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος)
 τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης ,
σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου .



Superleague 2 : LIVE SCORES η 6η αγωνιστική των play-offs & play-out! (Σάββατο 20/4 , 16:00)

  Με    την 6η αγωνιστική  των play-offs και play-out συνεχίζεται σήμερα Σάββατο 20/4  το πρωτάθλημα της  Σούπερ Λίγκ 2  και η ''Ο&#...