ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Δόξα 2016 - Πανσερραϊκή 5-0 : στο ρελαντί ...παρέμεινε στην κορυφή ! Αποτελέσματα και βαθμολογία

 Άλλη μια νίκη για την Δόξα 2016 που επικράτησε με σκορ 5-0 επί της Πανσερραϊκής στο γήπεδο της Ανδριανής...αποτέλεσμα που διατηρεί την δραμινή ομάδα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Με δεδομένες τις απουσίες των Chopikyan ( η οποία μετά σχεδόν από ένα χρόνο και την επέμβαση στους χιαστούς μπήκε ξανά στις προπονήσεις της ομάδας) και Ghazaryan ( έχει μπεί στο τελευταίο στάδιο αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό της απέναντι στην ομάδα της Ροδόπης),ο προπονητης των Δραμινών Νίκος Τσιμπλίδης είχε να αντιμετωπίσει μια νέα απουσία αυτής Ευστρατίου η οποία απουσίαζε λόγω ίωσης.

Στην θέση της, ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα η νεαρή Κελεμπέκη,η οποία την αντικατέστησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μετά από ένα εικοσάλεπτο κατά το οποίο η Δοξα 2016 είχε μια φλύαρη υπέροχη,ήρθε η επίτευξη του πρώτου τέρματος στο 21',με σουτ μέσα από την περιοχή της Μαρασλή.

Η δραμινή ομάδα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 32' διπλασίασε τα τέρματα της με κοντινό πλασέ της Τζιντζόγλου, ενώ πριν τελειώσει το ημίχρονο στο 38' η Μαρασλή μετά απο κάθετη πάσα της Ζήση και αφού πέρασε και την αντίπαλο τερματοφύλακα,με κοντινό πλασέ έκανε το 3-0,που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο ενδιάμεσο η δραμινή ομάδα έχασε με τραυματισμούς την Χατζηιωάννου και την Μπαντή και στις θέσεις τους πέρασαν η δεκατριάχρονη Μπιλορόγλου και η Αλατζίδου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε.

Παρόλα αυτά τόσο η Μαρασλή,όσο και η Μούκα και η Αλατζίδου έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ σε τετ α τετ με την αντίπαλο τερματοφύλακα.

Κάτι που έγινε στο 82' όταν μετά από εκτέλεση φάουλ της Πουλιουδη η Μαρασλή με κεφαλιά έκανε το 4-0 χωρίς ωστόσο αυτό να είναι το τελικό σκορ καθώς η ίδια παίκτρια με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 87' έκανε το τελικό 5-0.

Στα σημαντικά η χρησιμοποίηση της νεαρής Μπιλορογλου για εβδομήντα λεπτά με ιδιαίτερη καλή απόδοση όσο και των νεαρων Τσεκεριδου και Λυρατζη οι οποίες για άλλο ένα αγώνα πήραν χρόνο συμμετοχής με την γυναικεία ομάδα.

Αξιέπαινη η προσπάθεια της ομάδας της Πανσερραϊκής η οποία αν και με αρκετές ελλείψεις παρουσίασε ένα ανταγωνιστικό σύνολο.


Σύνθεση (Τσιμπλίδης)
Ριζοπούλου Ζήση ( 75' Λύρατζη),Μάκρα,Ιτόγια,Κελεμπέκη (70' Μπεζυρτζή),Χατζηιωάννου (20' Μπιλορόγλου),Μούκα,Πουλιουδη,Μπαντή (45 Αλατζίδου),Μαρασλή,Τζιντζόγλου (75 Τσεκεριδου).


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Β΄Εθνικής Γυναικών :
Δόξα 2016 - Πανσερραϊκή 5-0
Σειρήνες Γρεβενών - Ροδόπη'87 2-0
Μέντεκας Καλαμ. - Βόλος 1-1
Λέοντες - Βέροια 2-1
ρεπό : Βασίλισσα Θράκης

Η βαθμολογία

Η επόμενη αγωνιστική (13η , Κυριακή 5/3)
Βέροια - Μέντεκας Καλαμαριάς
Βασίλισσα Θράκης - Σειρήνες Γρεβενών
Βόλος - Δόξα 2016
Πανσερραϊκή - Ροδόπη'87
ρεπό : Λέοντες


Επιμέλεια : Λάμπρος Ασπρούδης

Superleague 2 : LIVE SCORES η 6η αγωνιστική των play-offs & play-out! (Σάββατο 20/4 , 16:00)

  Με    την 6η αγωνιστική  των play-offs και play-out συνεχίζεται σήμερα Σάββατο 20/4  το πρωτάθλημα της  Σούπερ Λίγκ 2  και η ''Ο&#...