ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Δόξα 2016 - Μέντεκας Καλαμαριάς 1-0 : δύσκολη νίκη για την δραμινή ομάδα !

 Δύσκολη νίκη με σκορ 1-0 για την Δόξα 2016 απέναντι στον Μεντεκα Καλαμαριάς (για την 11η αγωνιστική της Β΄Εθνικής Γυναικών) ο οποίος παρουσίασε ένα αξιόμαχο και ανταγωνιστικό σύνολο και διεκδίκησε μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα βαθμό η βαθμούς.

Μέτρια η εμφάνιση της δραμινής ομάδας η οποία σε καμία στιγμή δεν παρουσίασε τις πραγματικές της δυνατότητες.

Στο 25' η Μαρασλή σημάδεψε με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ της Πουλιουδη στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία του αγώνα.

Λίγα λεπτά αργότερα η Μπαντή σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ με την αντίπαλο τερματοφύλακα δεν μπόρεσε να χριστεί σκόρερ.

Η ίδια παίκτρια στο 32' μετά από ασίστ της Τζιντζογλου με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το μοναδικό τέρμα του αγώνα δίνοντας τους πολύτιμους τρεις βαθμούς στην ομάδα μας.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε να παρουσιάσει δύο καλές ευκαιρίες για την ομάδα μας με τη Μαρασλή και την Μούκα ενώ σημαντική ευκαιρία για να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας έχασε η ομάδα του Μεντεκα στο 85' όταν μετά από εκτέλεση φάουλ και ασθενή απόκρουση της Ασπρουδη η Μιμή και η Φιδανη δεν μπόρεσαν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα οι τέσσερεις ελλείψεις με τις οποίες παρουσιάστηκε η Δόξα 2016 καθώς λόγω τραυματισμου δεν αγωνίστηκαν οι Ριζοπούλου , Χατζηιωάννου και Ghazaryan ενώ για εξωαγωνιστικούς λόγους δεν πήρε θέση στη βασική ενδεκάδα η Ευστρατίου η οποία όμως μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Στα θετικά η παρουσία στην αρχική ενδεκάδα για πρώτη φορά της δωδεκάχρονης Ασπρούδη στη θέση του τερματοφύλακα καθώς και η χρησιμοποίηση στη βασική ενδεκάδα της δεκαπεντάχρονης Κελεμπεκη οι οποίες κατάφεραν να αντικαταστήσουν επάξια τις παίκτριες που απουσιαζαν.


Δόξα 2016 (Τσιμπλιδης) :
Ασπρούδη , Ζήση , Κελεμπεκη (56' Ευστρατίου ) , Ιτογια Αλατζιδου , Μακρα , Πουλιουδη , Μούκα (85' Λαζαρίδου) , Μαρασλή , Μπαντή , Τζιντζογλου (85' Μπιλορογλου)

Επιμέλεια : Λάμπρος Ασπρούδης

* Παρακάτω δείτε τα αποτελέσματα , την βαθμολογία και την επόμενη αγωνιστική:

11η αγωνιστική
Δόξα 2016 - Μέντεκας Καλαμαριάς 1-0
Πανσερραϊκή - Σειρήνες Γρεβενών 1-3
Βασίλισσα Θράκης - Βέροια 2-0
Βόλος - Λέοντες ΑΝΑΒΟΛΗ
ρεπό : Ροδόπη ' 87


12η αγωνιστική (26/2)
Δόξα 2016 - Πανσερραϊκή
Σειρήνες Γρεβενών - Ροδόπη ' 87
Μέντεκας Καλαμαριάς - Βόλος
Λέοντες - Βέροια
ρεπό : Βασίλισσα Θράκης

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ
με τον φακό του καλού φίλου
Λάμπρου Ασπρούδη.




Μέντεκας Καλαμαριάς 









Δόξα 2016







Superleague 2 : LIVE SCORES η 6η αγωνιστική των play-offs & play-out! (Σάββατο 20/4 , 16:00)

  Με    την 6η αγωνιστική  των play-offs και play-out συνεχίζεται σήμερα Σάββατο 20/4  το πρωτάθλημα της  Σούπερ Λίγκ 2  και η ''Ο&#...