ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Λέοντες Θεσ/νικης - Δόξα 2016 0-3 : πολύτιμο τρίποντο για τις Δραμινές ! Αποτελέσματα και βαθμολογία

 Έναρξη του δευτέρου γύρου στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Γυναικών και νίκη με σκορ 0-3 για την Δόξα 2016 μέσα στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο την αξιόλογη ομάδα των Λεόντων!

Σε ένα αγώνα που διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες καθώς επικρατούσε δριμύ ψύχος με ισχυρούς ανέμους η δραμινή ομάδα προηγήθηκε νωρίς στο 5΄ όταν μετά από πάσα της Μαρασλή η Πουλιουδη νικήθηκε σε διπλή προσπάθεια από την αντίπαλο τερματοφύλακα για να έρθει η Τζιντζογλου με τρίτη προσπάθεια να ανοίξει το σκορ.

Παρά την γρήγορη επίτευξη του τέρματος δεν υπήρξε ανάλογη συνέχεια και η ομάδα των Λεόντων είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε δύο καλές ευκαιρίες να φτάσει στην ισοφάριση πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο.

Η Δόξα 2016 συνέχισε τη νωθρή εμφάνιση και οι Λέοντες είχαν την υπεροχή χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη ευκαιρία.

Κόντρα στη ροή του αγώνα στην πρώτη οργανωμένη επίθεση στο 66' η Τζιντζογλου βρέθηκε εντός περιοχής και με αριστερό σουτ μετά από προσποίηση κατάφερε να διπλασιάσει τοσο τα δικά της τέρματα όσο και της ομάδας μας.

Πριν περάσουν τρια λεπτά στο 69' η Μαρασλή εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση της τερματοφύλακα μετά από σουτ της Μπαντή και με σουτ εντός περιοχής έγραψε το τελικό 0-3.

Μέτρια η εμφάνιση της Δόξας 2016 σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ενώ πολύ καλή και αξιόλογη η προσπάθεια της νεανικής ομάδας των Λεόντων που έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και σίγουρα θα είναι δύσκολη αντίπαλος για κάθε ομάδα στους επόμενους αγώνες.

Το θετικό στοιχείο για την δραμινή ομάδα ήταν η εκ νέου χρησιμοποίηση των 12χρονων Μπιλορογλου και Λαζαρίδου ενώ την παρθενική τους επίσημη εμφάνιση έκαναν η 13χρονη Λυρατζη και η 14χρονη Τσιοκα αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η ομάδα έχει παρων και μέλλον.

Δόξα 2016 (Τσιμπλιδης)
Ριζοπούλου Ευστρατίου Ζήση Μάκρα (80' Τσιοκα) Ιτογια Χατζηιωάννου Μούκα (65' Αλατζιδου) Πουλιουδη Μαρασλή (80' Λυρατζη) Μπαντή (75' Μπιλορογλου) Τζιντζογλου (75' Λαζαρίδου)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχου ως εξής :

11η αγωνιστική
Μέντεκας Καλαμαριάς - Πανσερραϊκή 1-1
Λέοντες - Δόξα 2016 0-3
Βέροια - Ροδόπη'87 1-2
Βασίλισσα Θράκης - Βόλος 0-0
ρεπό : Σειρήνες Γρεβενών


η επόμενη αγωνιστική (12η , Κυριακή 11/2)
Δόξα 2016 - Μέντεκας Καλαμαριάς
Πανσερραϊκή - Σειρήνες Γρεβενών
Βασίλισσα Θράκης - Βέροια
Βόλος - Λέοντες
ρεπό : Ροδόπη'87

Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 33ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

Με την 33η και προ-τελευταία αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας όπου σημει...