ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Δόξα Κ. Βροντούς - Μέγ.Αλέξ. Γραμμένης 2-3 : με ''Χατζι-γκόλ'' μείωσε την απόσταση απο την κορυφή !

 Μια ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Μέγ. Αλέξ. Γραμμένης φεύγοντας απο το Λεκανοπέδιο με το ''διπλό'' (2-3) νικώντας στην Κάτω Βροντού την τοπική Δόξα , στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι ''ερυθρόλευκοι'' έφθασαν τους 21 βαθμούς (δύο λιγότερους απο τον πρωτοπόρο Άρη Φωτολίβους ενώ έχουν και έναν αγώνα λιγότερο) και έτσι ξαναμπήκαν στο ''κόλπο'' της κορυφής ενώ απο την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι αν και προσπάθησαν τελικά δεν μπόρεσαν να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα και παρέμειναν στην προ-τελευταία θέση με πέντε (5) βαθμούς...

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα και σε ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος ...οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Δημήτρη Χατζησαββίδη στο 35΄ (0-1) το οποίο και έμελλε να είναι αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι ωστόσο οι ''ερυθρόλευκοι'' ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια βρίσκοντας ακόμα δύο γκολ με τον ''συνήθη ύποπτο'' Χατζησαββίδη (62΄, 75΄) που πετυχε χατ-τρικ !

Η Κάτω Βροντού μείωσε στην συνέχεια με δύο γκολ του Γκρέκα (77΄, 82΄) για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα (2-3) !


Διαιτητης : Χασιώτης Ε. (Γεωργιάδου Α. - Ιορδανίδου Ε.)


Δόξα Κάτω Βροντούς (Θόδωρος Καρυπίδης) : 
Στεφανίδης (65΄Ζιμπίδης) , Σάββαρος , Παϊσίδης , Ποιμενίδης (ημιχ. Παπαδόπουλος ) , Μουταφτσής , Κιοσέογλου (ημιχ. Ρόξενος) , Θεοδωρίδης (54΄Κεσίδης) , Παντσελής (65΄Σεϊρανίδης) , Γκρέκας , Βαρυτιμιάδης , Καρυπίδης .


Μέγ.Αλέξ. Γραμμένης (Αγάπιος Παπαδόπουλος) :
Γιάγκου , Λύτρας , Χατζής (80΄Ελευθεριάδης) , Αθανασιάδης Τ. , Τσαβδαρίδης , Κωσταντινίδης , Τοσούνογλου (69΄Σαμαράς) , Αμπατζόγλου , Χατζησαββίδης (90΄Αθανασιάδης Χ.) , Καραγιαννίδης (68΄Τρελόπουλος) , Παπάζογλου.

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : το πρόγραμμα της πρεμιέρας σε όλους τους ομίλους!

 Έφθασε λοιπόν η πολυπόθητη ώρα για τις πρωταθλήτριες των Ενώσεων ...που θα διεκδικήσουν την άνοδο τους μέσω των αγώνων μπαράζ ! Σίγουρα η σ...