ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Δόξα Δράμας - Άρης Αβάτου 2-3 : δεύτερη σερί ήττα για τους ''Μαυραετούς'' ! (vid)

 Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Δόξα Δράμας (που αγνοεί την νίκη στους τελευταίους επτά αγώνες) η οποία ηττήθηκε με σκορ 2-3 απο τον Αρη Αβάτου στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου στην Γ΄Εθνική Κατηγορία...

Δόξα - Άβατο 2-3 (photo : Χριστίνα Γεωργιάδου / sportdrama.gr)

Έτσι η δραμινή ομάδα παρέμεινε στους 24 βαθμούς και έχασε την ευκαιρία να ανέβει ακόμα περισσότερο βαθμολογικά ενώ απο την άλλη πλευρά οι Ξανθιώτες έφθασαν τους 23 βαθμούς!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα....μετά απο ένα πολύ κακό ημίχρονο χωρίς φάσεις...ήρθαν τα ''πάνω-κάτω'' στην επανάληψη!

Το σκορ άνοιξε στο 53' ο Σαμπανιδης με πλασέ σουτ για να ισοφαρίσει ο Μούτσιος στο 60' και ο Τσάπαρης στο 61' να κάνει το 1-2.

Τρία λεπτά μετά ο Σαμπανιδης με κεφαλιά θα σκοράρει για δεύτερη φορά ισοφαρίζοντας σε 2-2 ενώ το τελικό 2-3 θα διαμορφώσει στο 68' ο Τενεκές.


ΔΙΑΤΗΤΗΣ: Κεφαλάς / Βακουφτσής - Μισυρλής (Σερρών).

Οι συνθέσεις:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Γιάννης Αποστολίδης): Πάππος, Πιτσόλης (65' Ρούτσης), Ιορδανίδης Αρ. (84' Κυριακίδης Σαββας), Φραγκούλης, Κυριακίδης Δημ (84' Οικονομίδης)., Χατζηδημητρίου (65' Ιορδανίδης Χρ.), Σαμπανίδης, Ανθουλάκης (71' Κόντος), Θεοδοσιάδης, Μπλιός, Περσίδης.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κώστας Μπεδρελής): Καρά Ισμαήλ, Χασάν Ογλού (65' Κουτσούμαπς), Ψεμματάς (80' Ισπυρλίδης), Τενεκές, Λεουτσάκος, Βασιλάκης, Παναγιωτίδης (30' Γκαρνέτας), Μούξιος (80' Αναστασιάδης), Τσάπαρης, Αναγνωστόπουλος, Κοντογιαννίδης.

Δείτε στο παρακάτω video (μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος) τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης , σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου...



Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : η ιστορία των μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ απο το 2011-12 μέχρι σήμερα!

 Μια ακόμα ειδική διαδικασία ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων είναι προ των πυλών και η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Δράμας &...