ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Δόξα Δράμας - Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας 2-2 : πλήρωσε τα λάθη της ...και έ(Χ)ασε έδαφος ! (vid)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Δόξας Δράμας με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας που αναδείχθησαν ισόπαλες με σκορ 2-2 στο πλαίσιο της πρεμιέρας του β΄γύρου στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας!

Δόξα Δράμας - Νέα Μηχανιώνα 2-2 (photo : Χριστίνα Γεωργιάδου)

 Πέμπτη συνεχόμενη ισοπαλία για την Δόξα Δράμας που έχασε και άλλο έδαφος μιας και αδικεί την βαθμολογική θέση που έχει...αφού θα μπορούσε να είναι ακόμη ψηλότερη..


Το τελικό 2-2 θεωρείται ότι είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα με βάση την εικόνα του παιχνιδιού.


Η ομάδα της Μηχανιώνας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο 7’ με δυνατό σουτ του Ξανθόπουλου έξω από την περιοχή του τερματοφύλακα Μιχάλη Ηλιάδη ο οποίος ανέκαμψε από τον τραυματισμό του.

Δέκα λεπτά αργότερα, στο 17’ ένα αμυντικό λάθος μας που αξιοποιήθηκε από τον Παστρά διαμορφώνει το 0-2.

Η δραμινή ομάδα κρατήθηκε στο παιχνίδι καθώς ο Πιτσόλης στο 34’ μετά από πάσα του Μπλιού μείωσε σε 1-2, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στη συνέχεια και παρότι έπεσε αρκετά ο ρυθμός του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν την ισοφάριση και το κατάφεραν στο 84’ με την ψύχραιμη και εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δημήτρη Κυριακίδη που κέρδισε με προσωπική ενέργεια ο Χρήστος Ιορδανίδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μυλοπούλου / Γεωργαντέλης - Δεδονάκης (Καβάλας)

Οι συνθέσεις:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Αποστολίδης): Ηλιάδης, Πιτσόλης (70' Ιορδανίδης Αρ.), Φραγκούλης, Ρούτσης, Χατζηδημητρίου (55' Κόντος), Σαμπανίδης (78' Ιορδανίδης Χρ. ), Αγιώτης, Ανθουλάκης (55' Κυριακίδης Δημ.), Θεοδοσιάδης, Μπλιός, Ιωσηφίδης (70' Περσίδης).

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ (Ζαζόπουλος): Κυριακίδης, Παστράς (63' Κανέλλης) , Δεληζάνος (87' Ματζόπουλος), Λαγόντζος, Τραχανάς, Καλλίδης (71 Τόσκος), Κωστίκος, Τεμερτζόγλου, Αλτιντζής (87 Μυλόπουλος), Ξανθόπουλος, Τσιάκαλος (87' Πάγκος).

Δείτε στο παρακάτω video τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης , μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος , σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου.



Μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ : το πλήρες πρόγραμμα του 1ου ομίλου!

 Οριστικοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πλήρες πρόγραμμα στον 1ο όμιλο των μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ στην Γ΄Εθνική , όπου συμμετέχ...