ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού - Άρης Καλαμώνα 2-1 : επιστροφή στα τρίποντα για τους ''κιτρινόμαυρους'' !

 Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα - μετά απο τρείς σερί ήττες - για τον ΠΑΟΠ Ν. Αμισσου που επικράτησε με σκορ 2-1 σε έναν πολύ δυνατό αλλά καθαρό παιχνίδι επί του Άρη Καλαμώνα , στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι γηπεδούχοι έφθασαν τους 28 βαθμούς (εννέα λιγότερους απο την πρωτοπόρο Προσοτσάνη) και ''μοιράζονται'' την 4η θέση μαζί με το Καλαμπάκι ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''κιτρινόμαυροι'' του Χρήστου Κιοσσέ παρέμειναν στους 18 βαθμούς μεν...αλλά παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί για ένα ακόμη παιχνίδι!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ...ο ΠΑΟΠ μπήκε αρκετά δυνατά και μετά απο μια απειλή στο 7ο λεπτό  με τον Τσιμισκίδη που πέρασε ελάχιστα αουτ...στο 13ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Θεοδωρίδη που υποδέχθηκε με άψογο κοντρόλ την σέντρα που έβγαλε ο Πουλας απο αριστέρα και με βολέ πάνω στην κίνηση έκανε το 1-0 !!!!


Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν το ματς...απείλησαν με τον Στέφανο Ιωαννίδη στο 20΄αλλά η ψιλοκρεμαστή κεφαλιά ''έσκασε'' στον ουρανό των διχτύων ..καθώς και στο 32΄ με τον Στέφανο Αλμανίδη αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα αουτ...

Ο  ΠΑΟΠ βρήκε και δεύτερο γκολ στο 35ο λεπτό με τον Θέμη Αθανασιάδη που επέστρεψε στην Νέα Αμισσό και θα αποτελέσει μια ακόμη σίγουρη λύση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι για τον Γιώργο Πολυχρονίδη και με ωραία ατομική ενέργεια διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων (2-0) !!!

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν σχεδόν άμεσα...στο 38΄ με τον Φλέγγα με σουτ απο τα 30 περίπου μέτρα ο οποίος μείωσε το σκορ (2-1) το οποίο έμελλε να είναι και σκορ ημιχρόνου!

Στην επανάληψη ...και με το ξεκίνημα ο Καλαμώνας έχει κλασική ευκαιρία με τον Τάσο Παναγιώτου να νικιέται απο τον Λαμπρινουδάκη σε εξ επαφής τετ α τετ ...

Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τον ΠΑΟΠ ωστόσο να έχει περισσότερες απειλές προς τα αντίπαλα καρέ με πιο χαρακτηριστική αυτή του 87ο λεπτού όταν το σουτ του Βραμέντζαλη αποκρούστηκε απο δύο αντιπάλους και έτσι παρέμεινε το 2-1 ως τελικό σκορ....

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγεθύνετε) :



Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : την Τρίτη 2/4 η κλήρωση των αγώνων!

Την ερχόμενη Τρίτη 2/4 θα διεξαχθεί η κλήρωση των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων όπω...