ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Δόξα Δράμας Β' - Ηρακλής Μυλοποτάμου 2-1 : ανέτρεψε το σκορ απο τα 11 μέτρα ...και ''έριξε'' στο καναβάτσο τους ''κυανόλευκους'' !

 Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους μικρούς ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας Β΄που επικράτησαν σε ένα δυνατό παιχνίδι του Ηρακλή Μυλοποτάμου με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι τα ''Μαυραετόπουλα'' έφθασαν τους 24 βαθμούς και παρέμειναν στην 2η θέση (χωρίς όμως να έχουν δικαίωμα εισόδου στα play-offs) ενώ απο την άλλη πλευρά η ''Αλμπινοσελέστε'' παρέμεινε στους 20 βαθμούς και είδε τον Βαθύτοπο με παιχνίδι λιγότερο να πλησιάζει στους πέντε βαθμούς δύο αγωνιστικές πριν το τέλος !

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα το παιχνίδι είχε δυνατές μονομαχίες.....δύο πέναλτι....δύο κόκκινες και τρία γκολ!

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στα πρώτα 25 λεπτά είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ με τους Γεωργιάδη και Κοντογιάννη !

Αφού δεν τα κατάφεραν στο 26ο λεπτό ο Γιώργος Παρασκεύας άνοιξε το σκορ για λογαριασμό του Μυλοποτάμου κάνοντας το 0-1 με κεφαλιά  το οποίο και ήταν σκορ ημιχρόνου!

Στην επανάληψη ήταν σειρά του Μυλοποτάμου να μπει δυνατά έχοντας δύο πολύ καλές στιγμές με τον Παρασκεύα και τον Καρυπίδη χωρίς όμως να βρουν στόχο!

Η Δόξα Β΄ανέβασε στην συνέχεια ρυθμό κερδίζοντας πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Βασιλειάδης στο 62΄!

Στο 75΄ οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Χρονη Γιασγκουλίδη (2η κίτρινη κάρτα) ενώ στο 81΄ο Κυριακίδης θα βρει στόχο εκ νέου απο τα 11 μέτρα ανατρέποντας το σκορ (2-1) !!!!

Στην εξέλιξη των πανηγυρισμών των γηπεδούχων  θα αποβληθεί ο Γιώργος Παρασκεύας του Μυλοποτάμου που απώθησε τον σκόρερ Κυριακίδη ο οποίος φάνηκε να ''πικάρει'' τον αντίπαλο τερματοφύλακα ...με τον Μυλοπόταμο να μένει με εννεα (9) ποδοσφαιριστές!

Διαιτητής : Σιουμπάρας Ν. (Λευκόπουλος Π. - Αχθοφορίδης Χ.)


Δόξα Δράμας Β΄(Λεωνίδας Βογιατζόγλου) : 
Βογιατζόγλου , Πανταζίδης (55΄Κυριακίδης---86' Νοάρδος) , Σταυρόπουλος ,Χατζηαθανασιάδης , Κοτζαμάνης , Χατζηγεωργιάδης , Γεωργιάδης (55΄Μιχαηλίδης) , Μητρούσης , Ελευθεριάδης (55΄Μουρατίδης) , Βασιλειάδης Γ. (86΄Άντζας) , Κοντογιάννης .


Ηρακλής Μυλοποτάμου (Μιχάλης Μαχαιρίδης) : 
Γιασγκουλίδης Θ. , Παντελίδης (86΄Δουλκερίδης) ,Παφραλίδης Κ. ,Γιασγκουλίδης Π. ,Δημητριάδης , Καρυπίδης Γ. , Παπάζογλου (58΄Τριανταφυλλίδης) , Δημούδης , Καρυπίδης Α. (86΄Παπαπασχάλης) , Βασιλειάδης Γ. (71΄Παφραλίδης Ν.) , Παρασκεύας Γ. 


*Ευχαριστούμε τον καλό φίλο κ. Κοντσιώτη
για το φωτογραφικό υλικό (doxadramab.blogspot.com)

Μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ : το πλήρες πρόγραμμα του 1ου ομίλου!

 Οριστικοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πλήρες πρόγραμμα στον 1ο όμιλο των μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ στην Γ΄Εθνική , όπου συμμετέχ...