ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Ορφέας Χωριστής - Μέγ.Αλέξ. Αγίου Αθανασίου 2-0 : καλύτεροι οι ''κυανόλευκοι'' ...παρέμειναν στο κυνήγι της κορυφής!

 Πέμπτη νίκη στα τελευταία έξι ματς για τον Ορφέα Χωριστής που κατέβαλλε την αντίσταση του μαχητικού Μεγ.Αλέξ. Αγίου Αθανασίου με σκορ 2-0 , στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Ορφέας Χωριστής 

Έτσι οι γηπεδούχοι έφθασαν τους 34 βαθμούς και πέρασαν μόνοι δεύτεροι στην βαθμολογία - μετά το στραβοπάτημα του Βώλακα - ήτοι τρεις βαθμούς πίσω απο την πρωτοπόρο Προσοτσάνη....ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''ερυθρόλευκοι'' γνώρισαν την ήττα μετά απο ένα σερί επτά αήττητων αγώνων (6 νίκες και μια ισοπαλία) !

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα...και σε ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν δύο πολύ καλές στιγμές με τον Δούμπλατζη (με την πρώτη να σταματάει στο δοκάρι) ωστόσο το σκορ ημιχρόνου ήταν 0-0 ...με τον Άγιο Αθανάσιο να στέκεται εξίσου καλά στο παιχνίδι !

Μεγ.Αλέξ. Αγίου Αθανασίου

Στην επανάληψη οι ''ερυθρόλευκοι'' πρσπάθησαν να πιέσουν και τα κατάφεραν μέχρι το 55΄όταν και ο Ζεκερίδης τραυματίστηκε γεγονός που φάνηκε να αποσυντονίζει το παιχνίδι τους....

Στο 65΄ο Δούμπλατζης άνοιξε το σκορ (1-0) και οι ''ερυθρόλευκοι'' ανεβάζοντας τα στόπερ τους για να φέρουν το ματς στα ίσα δέχθηκαν και δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις απο τον Μελισσίδη (2-0) το οποίο και έμελλε να είναι το τελικό σκορ!

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' του αγώνα με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :



Άρης Μικροχωρίου : το νέο Διοικητικό Συμβούλιο!

 Διοικητικές αρχιαιρεσίες στον Άρη Μικροχωρίου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκεύης όπου και εκλέχθηκε νέο διοικητικό συμβούλιο! Ανα...