ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Δόξα Σιταγρών - Δόξα Κ.Βροντούς 2-0 : ξεπέρασε το εμπόδιο των μαχητικών Ακριτών και ''αγκάλιασε'' τα play-offs !

 Επιστροφή στις νίκες για την Δόξα Σιταγρών που επικράτησε με σκορ 2-0 της μαχητικής Δόξας Κάτω Βροντούς στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας !

Δόξα Σιταγρών

Έτσι οι ''Μαυραετοί'' έφθασαν τους 22 βαθμούς και ''αγκάλιασαν'' τα play-offs ενώ απο την άλλη πλευρά οι Ακρίτες που παρατάχθηκαν με πολλές ελλείψεις (λόγω των καρναβαλικών εκδηλώσεων στο Λεκανοπέδιο) παρέμειναν στους πέντε βαθμούς!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα έχοντας ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ ωστόσο δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο στο πρώτο μέρος....με το ''μηδέν'' (0-0) να ''σφραγίζει'' τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Δόξα Κάτω Βροντούς 

Στην επανάληψη οι Σιταγροί ανέβασαν ρυθμό και γραμμές με αποτέλεσμα στο 74΄να κάμψουν την αντίσταση των μαχητικών φιλοξενουμένων με τον Khalil και τον Ιωσηφίδη λίγα λεπτά αργότερα (78΄) να ''κλειδώνει'' το τρίποντο (2-0) !


Διαιτητής : Θεοδωρίδης Κ. (Μυστρίδης Δ. - Παλαμάς Κ.)


Δόξα Σιταγρών (Τάσος Λευκόπουλος) :
Gurgenidze , Κολγκέκα , Σάββαρος Κ. (67΄Θεοδωρίδης Α.) , Ιωσηφίδης Χ. , Αθανασιάδης Κ. , Τρυφίδης , Τσιχλακίδης , Τοσούνογλου , Khalil , Τσαρσιταλίδης , Ιωσηφίδης Ν. 


Δόξα Κ. Βροντούς (Θόδωρος Καρυπίδης) : 
Στεφανίδης , Σάββαρος Ι. , Παϊσίδης , Ποιμενίδης , Μουταφτσής , Ρόξενος , Σεϊρανίδης , Θεοδωρίδης Θ. , Γκρέκας (70΄Βαρυτιμιάδης Ι.) , Βαρυτιμιάδης , Καρυπίδης Σ. (ημιχ. Κιοσέογλου).

Άρης Μικροχωρίου : το νέο Διοικητικό Συμβούλιο!

 Διοικητικές αρχιαιρεσίες στον Άρη Μικροχωρίου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκεύης όπου και εκλέχθηκε νέο διοικητικό συμβούλιο! Ανα...