ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Ηρακλής Αδριανής - ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού Β΄ 2-0 : ξεπέρασε το εμπόδιο των ''κιτρινόμαυρων'' ...και ξέφυγε στο +5 !

 Μια ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ...ο Ηρακλής Αδριανής που ξεπέρασε το εμπόδιο του μαχητικού ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού Β΄ με σκορ 2-0 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ΕΠΣ Δράμας !

'Ετσι ο ''Γηραιός'' έφθασε τους 38 βαθμούς και ξέφυγε στο +5 απο τον δεύτερο Άρη Μικροχωρίου ενώ μετά την ήττα της Προσοτσάνης στον Καλαμώνα ...είναι πλέον η μοναδική αήττητη ομάδα στο δραμινό ποδόσφαιρο!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα...στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν κυρίως με Μπιαζάκη , Μυτηλιναίο και Καλλιονίδη ενώ με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Μπιαζάκης απείλησε εκ νεου με τον Κοτσάκι να αποδεικνύεται σε φύλακα αγγελο της εστίας των κυανόλευκων!

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και έφθασαν στο γκολ όταν στο 72΄ο Σκριτζόβαλης εκτέλεσε φαουλ ο Σεπετζής έδιωξε λανθασμένα και στην επαναφορά ο Νότας απο κοντά άνοιξε το σκορ...

Στο 88΄ οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο γκολ με τον Καλογριά που ''κλείδωσε'' ένα πολύτιμο τρίποντο!


Διαιτητής : Τάλιου (Ρηγούλης Σ. - Θεοφανίδης Μ.) 


Ηρακλής Αδριανής (Γιάννης Γρηγοριάδης) : 
Κοτσάκι , Λιόντας (ημιχ. Γκουτης) , Κουγιουμτζής , Νότας , Κεσίδης (70΄Αντζας) , Ζίφι ,Μπουντάκης (ημιχ. Πριτσιου) , Δημητριάδης , Ζουρνατζής (ημιχ. Καλογριάς) , Δημητριάδης , Μαυρίδης (80΄Γιαννακόπουλος) .


ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού Β΄(Ιορδάνης Θεοδοσιάδης) : 
Σεπετζής , Τσιρίδης , Κερεμίδης , Λουκίδης , Τυπάδης , Μουρζάς ,Μυτηλιναίος ,Μήτρου , Μπιαζάκης Α. , Καλλιονίδης , Στάφα (70΄Φιλίππου) .


Παρακάτω δείτε (μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος) 

τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης 

σε περιγραφή του καλού φίλου 

Δημήτρη Αδάκτυλου.


Ευχαριστούμε την καλή φίλη 
Ελένη Ευστρατίδου 
για το φωτογραφικό υλικό.