ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Ηρακλής Αδριανής - ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού Β΄ 2-0 : ξεπέρασε το εμπόδιο των ''κιτρινόμαυρων'' ...και ξέφυγε στο +5 !

 Μια ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ...ο Ηρακλής Αδριανής που ξεπέρασε το εμπόδιο του μαχητικού ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού Β΄ με σκορ 2-0 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ΕΠΣ Δράμας !

'Ετσι ο ''Γηραιός'' έφθασε τους 38 βαθμούς και ξέφυγε στο +5 απο τον δεύτερο Άρη Μικροχωρίου ενώ μετά την ήττα της Προσοτσάνης στον Καλαμώνα ...είναι πλέον η μοναδική αήττητη ομάδα στο δραμινό ποδόσφαιρο!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα...στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν κυρίως με Μπιαζάκη , Μυτηλιναίο και Καλλιονίδη ενώ με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Μπιαζάκης απείλησε εκ νεου με τον Κοτσάκι να αποδεικνύεται σε φύλακα αγγελο της εστίας των κυανόλευκων!

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και έφθασαν στο γκολ όταν στο 72΄ο Σκριτζόβαλης εκτέλεσε φαουλ ο Σεπετζής έδιωξε λανθασμένα και στην επαναφορά ο Νότας απο κοντά άνοιξε το σκορ...

Στο 88΄ οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο γκολ με τον Καλογριά που ''κλείδωσε'' ένα πολύτιμο τρίποντο!


Διαιτητής : Τάλιου (Ρηγούλης Σ. - Θεοφανίδης Μ.) 


Ηρακλής Αδριανής (Γιάννης Γρηγοριάδης) : 
Κοτσάκι , Λιόντας (ημιχ. Γκουτης) , Κουγιουμτζής , Νότας , Κεσίδης (70΄Αντζας) , Ζίφι ,Μπουντάκης (ημιχ. Πριτσιου) , Δημητριάδης , Ζουρνατζής (ημιχ. Καλογριάς) , Δημητριάδης , Μαυρίδης (80΄Γιαννακόπουλος) .


ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού Β΄(Ιορδάνης Θεοδοσιάδης) : 
Σεπετζής , Τσιρίδης , Κερεμίδης , Λουκίδης , Τυπάδης , Μουρζάς ,Μυτηλιναίος ,Μήτρου , Μπιαζάκης Α. , Καλλιονίδης , Στάφα (70΄Φιλίππου) .


Παρακάτω δείτε (μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος) 

τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης 

σε περιγραφή του καλού φίλου 

Δημήτρη Αδάκτυλου.


Ευχαριστούμε την καλή φίλη 
Ελένη Ευστρατίδου 
για το φωτογραφικό υλικό.

Μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ : το πλήρες πρόγραμμα του 1ου ομίλου!

 Οριστικοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πλήρες πρόγραμμα στον 1ο όμιλο των μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ στην Γ΄Εθνική , όπου συμμετέχ...