ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Α' ΕΠΣ Δράμας : η ''ταυτότητα'' της 17ης αγωνιστικής ! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία...

 Με την 17η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου το πρωτάθλημα στην Α΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 18 γκολ και συνολικά φθάσαμε στα 342 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Αρης Καλαμώνα 

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα...το γεγονός που ξεχώρισε ήταν η μεγάλη νίκη του Άρη Καλαμώνα που ''έσπασε'' το αήττητο της Προσοτσάνης (1-0) ...''βάζοντας'' παράλληλα ''φωτιά στην κορυφή'' !

Ο Ορφέας Χωριστής επικράτησε με σκορ 1-0 των Αμπελοκήπων και είναι πλέον ισόβαθμος με την Προσοτσάνη στην πρώτη θέση με 37 βαθμούς..ενώ μόλις έναν βαθμό πίσω (36β.) βρίσκεται η Δόξα Βώλακα που ''έριξε'' στο καναβάτο την Α.Ε. Καλαμπακίου με σκορ 3-2 με γκολ στις καθυστερήσεις !

Σημαντική νίκη για την Δόξα Πετρούσας που πέρασε με εμφατική νίκη απο το Λεκανοπέδιο ''χτυπώντας'' στο τέλος των δύο ημιχρόνων και νικώντας 0-4 τον τοπικό Ακρίτα Κ. Νευροκοπίου !

Επιστροφή στις νίκες για τον Μέγα Αλέξ. Ξηροποτάμου που επικράτησε με σκορ 4-0 επί της Α.Ε. Καλής Βρύσης και ''έπιασε'' στην 6η θέση τον Μεγ.Αλέξ. Αγίου Αθανασίου ο οποίος έμεινε στο ''μηδέν'' (0-0) με αντίπαλο τον ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού !

Τέλος σπουδαία νίκη για τον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου (η πρώτη μετά απο δύο μήνες....17/12 είχε νικήσει την Καλή Βρύση)  σε ένα ματς ''ζωής και θανάτου'' με σκορ 3-0 επί των Φιλίππων Δοξάτου !

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχει ως εξής (πατήστε πάνω στις φωτοφραφίες για να τις μεγενθύνετε) :





Άρης Μικροχωρίου : το νέο Διοικητικό Συμβούλιο!

 Διοικητικές αρχιαιρεσίες στον Άρη Μικροχωρίου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκεύης όπου και εκλέχθηκε νέο διοικητικό συμβούλιο! Ανα...